Sunflowerxxx
Fanka BB :)
A to dobrze ze piszesz ja w sumie 3, bo jeszcze w 6 dniu, ale pol dnia się dzis stresowalam czy będzie dobrzeJa również zbadałam tylko 2 razy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to dobrze ze piszesz ja w sumie 3, bo jeszcze w 6 dniu, ale pol dnia się dzis stresowalam czy będzie dobrzeJa również zbadałam tylko 2 razy
Ja jestem w szoku, że posłuchałam lekarza i zbadałam tylko 2 razy xD i, że nie poleciałam robić zaśA ja chyba żałuję że zbadałam tyle razy uspokoiło mnie to dosłownie na 1-2 dni
Ja też żałuję wczorajszej bety, bo mam mocno poniżej normy Jutro na szczęście mam wizytęA ja chyba żałuję że zbadałam tyle razy uspokoiło mnie to dosłownie na 1-2 dni
Ale wiesz, że ona później już tak super nie rośnie? Zwalnia. Moja ledwo się w "normie" zmieściła. Dlatego nie powinno się jej robić jak już pęcherzyk widać. Czyli od około 1000Ja też żałuję wczorajszej bety, bo mam mocno poniżej normy Jutro na szczęście mam wizytę
Super też bym chciała tak moc każdego dnia podejśćTak, idę do ginekologa, do którego chodziłam na monitoringi. Oni mają otwarte 7 dni w tygodniu. Nie będzie mi ciąży prowadził, ale USG ma, więc dlatego idę