Ja idę we wtorek.Dziewczyny, która ma w przyszłym tygodniu USG? Za kogo trzymamy kciuki?
reklama
Wiola.G1234
Fanka BB :)
Padam dziś jutro wyprawiamy drugie urodziny synka i po prostu mam dość . Rano myślałam że zwymiotuje tak mnie wzięło na wymioty,a jeszcze teściowa przyjechała z rana żeby zająć się małym i udawałam że jakąś grypę żołądkową mam i w ogóle prawie znalazła moje testy ciążowe
Wiola.G1234
ja też tylko dwa razyJa również zbadałam tylko 2 razy
Rudzielec11
Ja trzy razy zbadałam ja na razie muszę się z mdłościami ratować domowymi sposobami bo lekarza mam już po powrocie z wyjazdu, mamy prawie 300km w jedną stronę i nie wiem jak to wytrzymam na razie testuje wszystko z imbirem
Lilkamilka97
Ja w środę idę na pierwszą wizytę.Dziewczyny, która ma w przyszłym tygodniu USG? Za kogo trzymamy kciuki?
Jakiś taki spokój mnie ogarnął. Nie wiem czy to dobrze, ale nie ekscytuje się tym tak mocno, bo chyba podświadomie boje się rozczarowania, tego co usłyszę i zobaczę lub nie zobaczę w środę. Nic już nie badam przed wizytą, żadnej bety, nic już sobie nie dokładam. No taki niezdrowy pesymizm mnie dopadł
Merlot
Witam się z Wami nieśmiało wczoraj byłam na rutynowej kontroli u ginekologa i okazało się ,że jestem w ciąży widoczny 2-3tyg pęcherzyk ciążowy . Dziś beta 9700 i progesteron 27. We wrześniu 2022 po długich i ciężkich 8 latach staran , 5 stratach I 3 nieudanych ivf urodziłam zdrowego synka
Ostatnia miesiączka 02.09
Termin porodu ok 17.06
Mialam tylko 3miesiaczki po porodzie i cykle bardzo nieregularne więc ciężko dokładnie określić .
Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamy i życzę Wam nudnych 9ciu miesięcy
Witaj i gratulacje!!!
W trojke, razem z @Erina123 mamy dzieciaczki w podobnym wieku (czerwiec i lipiec 22).
Rozumiem ze sie tym razem udalo sie bez pomocy?
Merlot
Dziewczyny, która ma w przyszłym tygodniu USG? Za kogo trzymamy kciuki?
ja w poniedzialek
Jestem w PL i udalo sie zapisac na szybko, na wybory tez
Prosze o duzo kciukow okolo 16
Bede tez badac krew. Co jeszcze oprocz proga, bety i TSH polecacie sprawdzic?
Evela.6
tak, tak to kolejny naturalny cudak będzie jeśli wszystko będzie ok . W ciążę z synem też zaszłam naturalnie jak już wyczerpały mi się pomysły na kolejne badania i wg miałam podchodzić do szczepień limfocytami męża a dzień przed pierwszymi okazało się ,że jestem w ciąży życie jest przewrotne !Witaj i gratulacje!!!
W trojke, razem z @Erina123 mamy dzieciaczki w podobnym wieku (czerwiec i lipiec 22).
Rozumiem ze sie tym razem udalo sie bez pomocy?
Jak się czujecie z myślą o kolejnym maluszku z dosyć mała różnica wieku?
Merlot
tak, tak to kolejny naturalny cudak będzie jeśli wszystko będzie ok . W ciążę z synem też zaszłam naturalnie jak już wyczerpały mi się pomysły na kolejne badania i wg miałam podchodzić do szczepień limfocytami męża a dzień przed pierwszymi okazało się ,że jestem w ciąży życie jest przewrotne !
To cudowne niespodzianki miewasz
Gratulacje jeszcze raz i duzo duzo zdrowka.
My planowalismy i tym razem wyszlo bez pomocy i w drugim cyklu. Jestesmy przeszczesliwi i wezmiemy wszystko na klate. Przy pierwszym idzie nam swietnie wiec dwojeczke tez z usmieschem ogarniemy
reklama
Merlot
a wy jak? Pewnie jeszcze troszke w pierwszym szoku skoro dopiero wczoraj sie dowiedzieliscie?tak, tak to kolejny naturalny cudak będzie jeśli wszystko będzie ok . W ciążę z synem też zaszłam naturalnie jak już wyczerpały mi się pomysły na kolejne badania i wg miałam podchodzić do szczepień limfocytami męża a dzień przed pierwszymi okazało się ,że jestem w ciąży życie jest przewrotne !
Na kiedy wypada wam termin?