Kochana, życzę szybkiego porodu bez komikacji i najmniej bólu! Trzymam kciukiwczoraj odeszły wody i trafiliśmy do szpitalaskurcze są, ale póki co brak rozwarcia
także walczymy !

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana, życzę szybkiego porodu bez komikacji i najmniej bólu! Trzymam kciukiwczoraj odeszły wody i trafiliśmy do szpitalaskurcze są, ale póki co brak rozwarcia
także walczymy !
Rozumiem, ważne jak piszesz,że jest już dużo lepiej!!! Uważaj na siebieDziękuje na szczęście już dużo lepiej ,ale mogło skończyć się tragicznie .
Powodzenia!
Na szczęście mam dużo wsparcia w domu ,wiec bardzo na siebie uważam . Dziękuje teraz tylko szczęśliwie urodzićRozumiem, ważne jak piszesz,że jest już dużo lepiej!!! Uważaj na siebie![]()
akcja była szybka, ale niestety nie bezbolesnaKochana, życzę szybkiego porodu bez komikacji i najmniej bólu! Trzymam kciukiPowodzenia!!!
Gratulacje dużo zdrówka dla Was !akcja była szybka, ale niestety nie bezbolesnaw każdym bądź razie my już po. Wczoraj o 12:28 przywitaliśmy Jana
![]()
dziękujemy bardzoGratulacje dużo zdrówka dla Was !
Jeszcze troszkę i wszystkie się rozpakujadziękujemy bardzoi czekamy za pozostałymi informacjami nt. rozpakowanych mam
![]()
O jaaaa GRATULACJEakcja była szybka, ale niestety nie bezbolesnaw każdym bądź razie my już po. Wczoraj o 12:28 przywitaliśmy Jana
![]()
Mi przyspieszyli z piątku na czwartek cesarkę a jutro już idę do szpitalaJeszcze troszkę i wszystkie się rozpakuja![]()