To fajnie ze ufasz. Ja tez mam dobre relacje zarowno z mama jak i z tesciowa. Ale po ostatnim poronieniu moja tesciowa powiedziala kilku osobom na osiedlu i w rodzinie i sie rozeszlo… bardzo nas to zabolało i uznaliśmy ze z ludzka natura nie wygramy ludzie sa jacy sa mimo dobrych intencjiJa powiedziałam rodzica moim i bratu bratowej nikt więcej powiedzieliśmy im bo po pierwsze widzieli co sie ze mna dzieje ze chodzę bardzo szczęśliwa tyle lat walczylam o ten cud a po drugie mamy naprawdę bardzo dobre relacje i ufam. Reszta osob po prenatalnych
reklama
Klaudia126
Fanka BB :)
u mnie teściowa i siostra męża już wiedzą, ale my widujemy się często i i tak by się zaraz domyśliły a zawsze mogę na nie liczyć jakby było coś nie tak i męża nie byłoby w domu czy chociażby żeby coś cięższego zrobić w domu. A moi rodzice dowiedzą się na najbliższym spotkaniu czyli pewnie na święta, chyba że wcześniej się spotkamy to wtedy im powiemy. U mnie i tak jakby było coś nie tak to by się dowiedzieli więc nie widzę sensu ukrywania ciąży do konkretnej daty jedynie co to chcemy osobiście im powiedzieć, a nie przez telefon
G
guest-1674645698
Gość
podłączę się, nie ma jeszcze ?A gdzie ten wątek prywatny ?
Aneczka2021
Na to wychodzi ze jeszcze nie zostal utworzonypodłączę się, nie ma jeszcze ?
G
guest-1674645698
Gość
Zatem czekamy
Czy wy też jesteście ciągle głodne ? Ja się dzisiaj nie mogę opanować, godzinka i mnie tak ssie, że brak słow najgorsze, że dalej na nic totalnie nie mam ochoty i jem na siłę, zero smaków i zachcianek na cokolwiek
Czy wy też jesteście ciągle głodne ? Ja się dzisiaj nie mogę opanować, godzinka i mnie tak ssie, że brak słow najgorsze, że dalej na nic totalnie nie mam ochoty i jem na siłę, zero smaków i zachcianek na cokolwiek
midnightsky
Zatem czekamy
Ja jestem głodna okropnie non stop, ale to tak jakbym z tydzień nic nie jadła Problem w tym, że cały czas mi niedobrze więc i tak ledwo cokolwiek w siebie wciskam… nic mi nie smakuje aktualnie. Na śniadanie wjechały sucharki a teraz miałam smaka na tosta z szynką i majonezem - o dziwo zjadłam ze smakiem chyba pierwszy raz od 2 tygodni
Póki co mam wagę na minusie od początku ciąży przez te mdłości, jedyny plus
Aklime
Dlatego beż sensu pisać na dwóch grupach jednocześnie. Moim zdaniem zostańmy tu, zaraz będzie grupa prywatna i przeniesiemy się do prywatnej. A na fb przyjdzie czas.Hej. Czytam Was na bieżąco, niestety mam mniej czasu na pisanie. Synek znowu jest chory, wczoraj miał 40 stopni. Noce ostatnio nie przespane bo przy nim czuwam.
Po obciązeniu glukozą miałam nieprawidłowy wynik 2h po, we wtorek mam diabetologa.
Kombinuję powoli z dietą. Wczoraj zjadłam coś co nie powinno zaszkodzić, a po godzinie mialam cukier 180
Słuchajcie, ale to gdzie my teraz będziemy pisać? Na wątku zamkniętym czy na fb? Czy tu i tu? Trochę się pogubiłam.
Na razie dopisałam się do wątku zamkniętego, do grupy na fb dodam się gdy zmieni nazwę na inną i nie będzie kojarzyć się z ciążą. Kiedyś w proponowanych grupach wyświetliła mi się grupa ciążowa do której należała koleżanka. Grupa była zamknięta a i tak mi się pokazała jako propozycja, więc nie wiem jak to jest. Na razie nikt o ciąży nie wie i nie chcę tego zmieniać.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące. Miłego dnia dziewczyny! Niedługo weekendzik.
reklama
Aneczka2021
Nie wiem jak to wygladq technicznie ale grupa prywatna polega na tym ze posty będziemy widzieć tylko my to osoby które były dodane, zreszte osób nie będzie widziała naszych wpisów tamWiem ze moze glupie pytanie ale jak mowilam jestem totalnie nowa… jak dolaczyc do grupy prywatnej i co to wlasciwie znaczy? Ten watek zostanie gdzies przeniesiony? Cos mam zrobic?
Podziel się: