U mnie od 7 tygodnia, nagle z dnia na dzieńA kiedy sie u was zaczely mdlosci? Bo ja to w sumie prawie nie mam. A jesli juz to po poludniu
reklama
Aneczka2021
Fanka BB :)
Ja nie mam żadnych dolegliwości ciążowychA kiedy sie u was zaczely mdlosci? Bo ja to w sumie prawie nie mam. A jesli juz to po poludniu
Klaudia126
Ja w ogóle nie mam mdłości, zgagi czy wymiotów w ogóle nie czuję, że jestem w ciąży, lekko piersi mnie tylko bolą i czasami brzuch zaboli. Współczuję Wam, że macie takie dolegliwościA kiedy sie u was zaczely mdlosci? Bo ja to w sumie prawie nie mam. A jesli juz to po poludniu
midnightsky
A kiedy sie u was zaczely mdlosci? Bo ja to w sumie prawie nie mam. A jesli juz to po poludniu
U mnie zaczęło się końcówka piątego/początek szóstego t.c.
midnightsky
U mnie serek wjechał waniliowy i wyjechał tak samo szybko, jednak dzień bez to dzień stracony, no cóż i znowu jestem głodna poprawiłam zupą jarzynową...... masakra haha zabieram sie za gotowanie rosołku, mi to tylko zupy wchodzą jakoś w miarę ze smakiem, resztę jem na siłę i ciągle mnie podbija
Ja odkryłam właśnie, że te tosty mi wchodzą ze smakiem i właśnie zjadłam drugiego obiadu nie mam siły ani chęci robić…
Czytałam na jakichś forach, że niektóre dziewczyny to przetrwały 1 trymestr jedynie dzięki fast foodom typu kfc/mc bo nic innego nie tolerowały Mi jedno nawet mak nie wchodzi, cola ani migdały nie pomagają, to samo gumy imbirowe Byle do 2 trymestru i oby było lepiej
Serdecznie Ci współczuję. Też przez to przeszłam. Ściskam mocno i nie poddawaj sie♡Cześć, dziewczyny. Do wątku prywatnego się nie zapisuję, bo muszę się z Wami całkowicie pożegnać. Byłam dziś na wizycie - serduszko przestało bić pod koniec 9. tygodnia.
Trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę wszystkiego dobrego!
reklama
midnightsky
Cześć, dziewczyny. Do wątku prywatnego się nie zapisuję, bo muszę się z Wami całkowicie pożegnać. Byłam dziś na wizycie - serduszko przestało bić pod koniec 9. tygodnia.
Trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę wszystkiego dobrego!
Bardzo mi przykro Trzymaj się Kochana
Podziel się: