reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

Ogolnie widzę na grupie, że dużo ciaz jest z wpadek :) a powiedzcie to wpadki z braku zabezpieczenia czy zawiodła metoda antykoncepcji? Zawsze mnie ciekawiły wpadki, w sensie, że jak się człowiek nie zabezpiecza to taka wpadka planowana trochę :)

reklama
Caly dzien jest mi smutno i chce sie plakac😔 na innej grupie czerwcowek 3 dziewczyny sie pozegnaly bo serduszko przestalo bic😥ja z zplaczem zadzwonilam do lekarza umowic sie na jutro na usg i strasznie sie boje😞moj narzeczony mowi ze niepotrzebnie wchodze na grupy i sie stresuje😕

Caly dzien jest mi smutno i chce sie plakac😔 na innej grupie czerwcowek 3 dziewczyny sie pozegnaly bo serduszko przestalo bic😥ja z zplaczem zadzwonilam do lekarza umowic sie na jutro na usg i strasznie sie boje😞moj narzeczony mowi ze niepotrzebnie wchodze na grupy i sie stresuje😕
też to czytam i coraz bardziej się stresuję jutrzejszą wizytą, że nie usłyszę nic dobrego 😭

Ogolnie widzę na grupie, że dużo ciaz jest z wpadek :) a powiedzcie to wpadki z braku zabezpieczenia czy zawiodła metoda antykoncepcji? Zawsze mnie ciekawiły wpadki, w sensie, że jak się człowiek nie zabezpiecza to taka wpadka planowana trochę :)
U mnie byla wpadka,bo lekarze mi mowili ze zajde jedynie dzieki IVF.

Kurcze, nie widziałam tego :( jaka to inna grupa czerwcówek?

Ja też miałam plamienie implantacyjne ale było bardzo delikatne i trwało 3 dni był to termin @ teraz to jednak nie może być to. Czekam

reklama

U mnie totalnie bez zabezpieczenia, ogólnie mimo że chwila nienajlepsza to jakby miało być to by było, ale po prostu założyliśmy że i tak się raczej nie uda bo po diagnozie na IO dopiero 3 miesiące po wprowadzeniu leków na obniżenie cukrów i restrykcyjnej diety udało się zajść w poprzednią ciążę, więc założyliśmy że skoro totalnie odpuściłam dietę i leki to uda się dopiero jak do tego wrócę, ale jak widać wystarczyło o tym nie myśleć i nie planować i po prostu samo wyszło ;)
Już się oswoiłam z myślą i mimo że kwestia mojej pracy jest bardzo stresująca to już się bardzo cieszę :)

Do góry