reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

Ogolnie widzę na grupie, że dużo ciaz jest z wpadek :) a powiedzcie to wpadki z braku zabezpieczenia czy zawiodła metoda antykoncepcji? Zawsze mnie ciekawiły wpadki, w sensie, że jak się człowiek nie zabezpiecza to taka wpadka planowana trochę :)

reklama
Caly dzien jest mi smutno i chce sie plakac😔 na innej grupie czerwcowek 3 dziewczyny sie pozegnaly bo serduszko przestalo bic😥ja z zplaczem zadzwonilam do lekarza umowic sie na jutro na usg i strasznie sie boje😞moj narzeczony mowi ze niepotrzebnie wchodze na grupy i sie stresuje😕

Caly dzien jest mi smutno i chce sie plakac😔 na innej grupie czerwcowek 3 dziewczyny sie pozegnaly bo serduszko przestalo bic😥ja z zplaczem zadzwonilam do lekarza umowic sie na jutro na usg i strasznie sie boje😞moj narzeczony mowi ze niepotrzebnie wchodze na grupy i sie stresuje😕
też to czytam i coraz bardziej się stresuję jutrzejszą wizytą, że nie usłyszę nic dobrego 😭

Ogolnie widzę na grupie, że dużo ciaz jest z wpadek :) a powiedzcie to wpadki z braku zabezpieczenia czy zawiodła metoda antykoncepcji? Zawsze mnie ciekawiły wpadki, w sensie, że jak się człowiek nie zabezpiecza to taka wpadka planowana trochę :)
U mnie byla wpadka,bo lekarze mi mowili ze zajde jedynie dzieki IVF.

Kurcze, nie widziałam tego :( jaka to inna grupa czerwcówek?

Ja też miałam plamienie implantacyjne ale było bardzo delikatne i trwało 3 dni był to termin @ teraz to jednak nie może być to. Czekam

reklama

U mnie totalnie bez zabezpieczenia, ogólnie mimo że chwila nienajlepsza to jakby miało być to by było, ale po prostu założyliśmy że i tak się raczej nie uda bo po diagnozie na IO dopiero 3 miesiące po wprowadzeniu leków na obniżenie cukrów i restrykcyjnej diety udało się zajść w poprzednią ciążę, więc założyliśmy że skoro totalnie odpuściłam dietę i leki to uda się dopiero jak do tego wrócę, ale jak widać wystarczyło o tym nie myśleć i nie planować i po prostu samo wyszło ;)
Już się oswoiłam z myślą i mimo że kwestia mojej pracy jest bardzo stresująca to już się bardzo cieszę :)

Do góry