Dodulina20
Fanka BB :)
Aha i poproszę o dopisanie mnie do listy
Dodulina20, Gosia, om 2.09.2022
Dodulina20, Gosia, om 2.09.2022
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serduszko bije pięknie w poniedziałek na tym USG, ale ten pęcherzyk mnie dobił. A byłam taka szczęśliwa no nic, jutro rano dzwonię do lekarza innego umowie się i zobaczymy co powie. Mam dobrego prywatnie, chciałam poczekac jeszcze z tydzień i dopiero do niego się wybrać, u mnie jest teraz 6t5d. No nic pozostaje mi chyba zatem Wasze trzymanie kciuków by wszystko było dobrze, dziękuję ❤A kiedy masz kolejną wizytę? Pod koniec 6 tygodnia już powinno być serduszko jak zarodek wg OM. Może właśnie na drugi dzień po wizycie już zaczęło bić
Kurczę szukałam takiej grupy na Facebooku, ale znalazłam jedynie łącząca mamy na czerwiec, lipiec i sierpień. To ta grupa?
Przerywany miało być już po owulacjiOgolnie widzę na grupie, że dużo ciaz jest z wpadek a powiedzcie to wpadki z braku zabezpieczenia czy zawiodła metoda antykoncepcji? Zawsze mnie ciekawiły wpadki, w sensie, że jak się człowiek nie zabezpiecza to taka wpadka planowana trochę
To jest minus dużych grup. Im większa grupa tym więcej przypadków. Ja w pierwszej ciąży tez należałam do grupy na fb to tylko stresu się najadłam przez czytanie postów. Teraz nie zamierzam dołączać. Tutaj forum mi wystarczyCaly dzien jest mi smutno i chce sie plakac na innej grupie czerwcowek 3 dziewczyny sie pozegnaly bo serduszko przestalo bicja z zplaczem zadzwonilam do lekarza umowic sie na jutro na usg i strasznie sie bojemoj narzeczony mowi ze niepotrzebnie wchodze na grupy i sie stresuje
Dokładnie. Każda wizyta to stresW jakich tygodniach przestalo bic serduszko? Na dobra sprawe każda wizyta to stres pierw czy jest pecherzyk w macicy potem zarodek potem serca i każda wizyta to strach czy będzie serduszko bilo.. Ja tak mam...
Uspokój się bo tylko to Cie uratuje . Cały czas powtarzam, przepraszam za wyrażenie " że życia **cha a nie pieści". Nie odpuściłam! Mam jeden jajowód i się udałoTak jak teraz się zastanawiam to ja już nadżerkę mam od x czasu więc to też może być to , mam taką nadzieję pierwszą wizytę mam 10 listopada więc jeszcze muszę żyć w niepewności współczuję wcześniejszych doświadczeń
A ile dni po owulacji jesteś? Beta powyżej 6k zaczyna zwalniaćEch ja idę jutro na wizytę i chciałam dziś sprawdzić betę dla formalności, a tu przyrost dwudniowy tylko 48 procent... Pewnie też się pożegnam, okaże się na dniach. Zdarza się że takie historie mają szczęśliwe zakończenie ale to raczej wyjątki
Ale jak źle się skończy to nie ma bata, robię tym razem kompleksowe badania genetyczne plus poproszę żeby zacząć stymulację od kolejnego cyklu. Te moje owu w 30dc są jakieś porąbane :/