NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Czyli te 0,47 cm było poprawną wartością ( patrząc, że dzisiaj ma 2 mm więcej)?wyszłam, fasolka rośnie, wszystko ok. Moge umawiać się już na prenatalne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli te 0,47 cm było poprawną wartością ( patrząc, że dzisiaj ma 2 mm więcej)?wyszłam, fasolka rośnie, wszystko ok. Moge umawiać się już na prenatalne.
podobno tak, następna wizyta dopiero w grudniu bo teraz idzie na urlop.Czyli te 0,47 cm było poprawną wartością ( patrząc, że dzisiaj ma 2 mm więcej)?
Ja już po wizycie. Ginekolog zgodziła się ze zdaniem onkologa. Bąbel z om ma 7+0 a z usg 6+1. Serduszko już bije wszystko wygląda prawidłowo, więc już nie muszę się martwić, że zarodek siedzi w bliźnieCześć. Wczoraj byłam na pasowaniu na przedszkolaka synka. Wzruszyłam się
@Margot86 Daj znać co powie ginekolog.
Przybijam piąteczkę. Ta sama waga i wzrost. Nie mogę przytyć.
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach
Ja też krasnal 156, nie wiem w sumie ile teraz ale tak normalnie ok 46-47 kg, choć za jakas mega szczupla się nie uważam, raczej normalna. A teraz to nawet sporo tłuszczyku mam na brzuchu.Jestem identyczna ja man 49 kg ale mam 155 i też mam takie geny, ciężko u mnie z tyciem a jem od zawsze duzo
ja bym nie wytrzymała ponad 4 tygodnie do kolejnej wizyty i na bank bym się umówiła gdzieś w międzyczasie ( a prenatalne to najlepiej wychodzą około 12- 13 tygodnia, także niekoniecznie warto iść wcześniej )podobno tak, następna wizyta dopiero w grudniu bo teraz idzie na urlop.
Gdyby się coś było nie tak mam dzwonić do położnej a ona zapisze mnie do innego gina
ja tak planuje za jakieś 2 tyg zadzwonić aby się umówić chociaż na usgja bym nie wytrzymała ponad 4 tygodnie do kolejnej wizyty i na bank bym się umówiła gdzieś w międzyczasie ( a prenatalne to najlepiej wychodzą około 12- 13 tygodnia, także niekoniecznie warto iść wcześniej )
Ja już po wizycie. Ginekolog zgodziła się ze zdaniem onkologa. Bąbel z om ma 7+0 a z usg 6+1. Serduszko już bije wszystko wygląda prawidłowo, więc już nie muszę się martwić, że zarodek siedzi w bliźnie
ja usg 6.12 liczę na prezent mikołajkowyJa 7 listopada jestem umówiona do ginekologa. Będzie to 10+1 według owulacji. Mam nadzieję, że CRL będzie już wskazywać na skończony 10 tydzień i będę mogła zrobić sanco na USG pierwszego trymestru jestem umówiona na 28 listopada (13+1). W przyszłym tygodniu powinny być wyniki badań na nosicielstwo chorób recesywnych. Bardzo nerwowy czas oczekiwania się szykuje . A Wy, dziewczyny kiedy robicie NIPTy albo USG pierwszego trymestru?