reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

Cześć. Wczoraj byłam na pasowaniu na przedszkolaka synka. Wzruszyłam się :)

@Margot86 Daj znać co powie ginekolog.

Na tą chwilę nic do przodu, nic do tyłu, ale ja chętnie przyjmę dodatkowe kg :) obecnie waga całe 49 kg.. Moj syn waży więcej ode mnie (12 latek😹)
Przybijam piąteczkę. Ta sama waga i wzrost. Nie mogę przytyć.

Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach:)

reklama
Ja od wczoraj mam delikatnie brązowy śluz, skąpy, ale jednak 😔 Pierwsza myśl - przerażenie, ale później uspokoiłam się, że to nie żywa krew. Skontaktowałam się z lekarzem i przełożyłam wizytę na dziś, także za 2 godziny będzie wiadomo czy wszystko jest okej 😌 dziewczyny, które plamiły..odczuwałyście jakiś ból w okolicy jajników? Jak dlugo trwało u was plamienie?

Ja od wczoraj mam delikatnie brązowy śluz, skąpy, ale jednak 😔 Pierwsza myśl - przerażenie, ale później uspokoiłam się, że to nie żywa krew. Skontaktowałam się z lekarzem i przełożyłam wizytę na dziś, także za 2 godziny będzie wiadomo czy wszystko jest okej 😌 dziewczyny, które plamiły..odczuwałyście jakiś ból w okolicy jajników? Jak dlugo trwało u was plamienie?
daj koniecznie znać co po wizycie, trzymam kciuki za dobre wieści w ten piątek ✊🏼

Cześć. Wczoraj byłam na pasowaniu na przedszkolaka synka. Wzruszyłam się :)

@Margot86 Daj znać co powie ginekolog.

Przybijam piąteczkę. Ta sama waga i wzrost. Nie mogę przytyć.

Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach:)

Też się zawsze wzruszam i to nie ważne czy dzień mamy, babci czy ziemniaka... teraz już mniej, bo syn wkracza w wiek nastolatka, ale pamietam łzy wylane, na filmach z przedstawień słychać moje ciąganie nosem :)

Miło słyszeć, że ten sam wzrost i waga u Nas, ciekawe jak nam dalej pójdzie, ja liczę że mi coś zostanie po, ale mój mąż mnie ciągle w tym temacie prostuje bym nie liczyła na zbyt wiele :baffled:

164 cm, jestem ogólnie "małym człowieczkiem", jak to mąż mówi 😏 mam problem z przytyciem, schudnąć mogę bez problemu, ale przytyć to już męczarnia. Takie geny, po tacie moim też jest szczuplutki, chociaż wysoki. Dlatego teraz jem ile mogę i to co chwila coś miele w tej buzi 🤭
Jestem identyczna 😂 ja man 49 kg ale mam 155 i też mam takie geny, ciężko u mnie z tyciem a jem od zawsze duzo 👀

reklama
Nie, bez żadnych objawow

Do góry