reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

Cześć dziewczyny 🙂 I ja dziś do Was mogę dołączyć, bo po tygodniu niepewności wreszcie jest konkretna kreska na teście. Coś o mnie… jestem Ewa i jestem aktywną uczestniczką lipcowych 2021 (chociaż mój Tomek wyskoczył w 37 tc jeszcze w połowie czerwca ❤️). Mieliśmy z mężem problemy z zajściem w pierwszą ciążę, i tym razem już wkraczało zwątpienie ale UDAŁO SIĘ.
Jak mi czas i mój aktywny 16 miesięczny Bąbel pozwoli to będę do Was zaglądać 🙂 Oby grupa była tak fajna i zgrana jak poprzednia, która spadła mi z nieba!

Moja OM 22.09 a tym samym przewidywany termin 29.06.2023 - póki co zgodne z testami owulacyjnymi i dniem zapłodnienia 😈 Zobaczymy na usg za jakiś czas!

Pozdrawiam 🙂🙂🙂

PS. Dwie z Was już zresztą znam 😜😁

heeej😆 gratulacje!!!

moje OM też 22.09😂😂😍😍
Super!

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny! U mnie nadal bez zmian, lekki ból piersi i nic poza tym, gdyby nie badanie usg, to nie wiedziałabym, że jestem w ciąży 😅 Ja betę robiłam dwa razy, miałam przyrost 144%. Dzisiaj byłam na urodzinach i czuję się lekko zmęczona, na szczęście to były bezalkoholowe urodziny dwulatki, więc nie musiałam tłumaczyć czemu nie piję 😅 Czekam z zapartym tchem na środową wizytę, dzisiaj mam już 6+5, chciałabym już bardzo usłyszeć serduszko ❤️

Cześć dziewczyny! U mnie nadal bez zmian, lekki ból piersi i nic poza tym, gdyby nie badanie usg, to nie wiedziałabym, że jestem w ciąży 😅 Ja betę robiłam dwa razy, miałam przyrost 144%. Dzisiaj byłam na urodzinach i czuję się lekko zmęczona, na szczęście to były bezalkoholowe urodziny dwulatki, więc nie musiałam tłumaczyć czemu nie piję 😅 Czekam z zapartym tchem na środową wizytę, dzisiaj mam już 6+5, chciałabym już bardzo usłyszeć serduszko ❤️

Hej, jesteśmy idealnie w tym samym dniu ciąży. 😊 ale Ci zazdroszczę....ja ciągle mdlosci i wymioty. Dzisiaj nic nie jadlam, tylko rano wypiłam Jogurt pitny, który potem... nie mam siły

Ważny jest jeszcze czas pobrania i wykonania badania, wystarczy godzina do przodu... A na kalkulator nie wchodziłam, swój sprawdzałam.. Może i masz faktycznie rację
Ważny jest jeszcze czas pobrania i wykonania badania, wystarczy godzina do przodu... A na kalkulator nie wchodziłam, swój sprawdzałam.. Może i masz faktycznie rację
potocznie się mówi że po 48h wynik powinien się "podwajac", a min przyrost to 66%. Tu gołym okiem widać że się prawie podwoił z 104 na 194. Współczuję ci twoich przeżyć ale nie załamuj dziewczyny że to za mały przyrost i żeby się nie nastawiała..
@Margola1986 przyrost jest w normie

Załączniki

• f1996652-4caf-43c2-ae78-6875f3e9bc90.jpeg
    f1996652-4caf-43c2-ae78-6875f3e9bc90.jpeg
    37,8 KB · Wyświetleń: 34
Hej, jesteśmy idealnie w tym samym dniu ciąży. 😊 ale Ci zazdroszczę....ja ciągle mdlosci i wymioty. Dzisiaj nic nie jadlam, tylko rano wypiłam Jogurt pitny, który potem... nie mam siły
Bardzo Ci współczuję, a powiedz mi jak to jest... Trzeba wtedy jeść, czy nie? Tak trochę na siłę? Nie będziesz zbyt słaba skoro nie jesz? Z drugiej strony zjesz i... Co robić w przypadku takich mdłości? :(
Super, że mamy ten sam dzień, a słyszałaś już serduszko? ❤️

Bardzo Ci współczuję, a powiedz mi jak to jest... Trzeba wtedy jeść, czy nie? Tak trochę na siłę? Nie będziesz zbyt słaba skoro nie jesz? Z drugiej strony zjesz i... Co robić w przypadku takich mdłości? :(

Ja nie jem w sumie prawie nic, chyba się powinno, ale nie mogę się przełamać 😭😭 skoro wiem, ze zaraz i tak to na 90% zwrócę 😭 czasem sie coś uda zjeść i nie zwrócić, ale to wielka walka wtedy jest. Czuje jak mi caly brzuch "chodzi"...

Ja byłam na wizycie w 6+0, serduszko juz bilo. Następna wizyta w czwartek 😌

A slaba to jestem bardzo własne, nie mam siły chodzic wręcz. Ale co mam zrobić...😭

reklama
Do góry