iza_rz_97
Fanka BB :)
powinno coś ciągnąć?no akurat to tu nie masz racji. Po dwóch dobach wynik sie prawie podwoił. Min jest 66% a tu jest więcej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powinno coś ciągnąć?no akurat to tu nie masz racji. Po dwóch dobach wynik sie prawie podwoił. Min jest 66% a tu jest więcej
My na mamach lipcowych 2020 miałyśmy i mamy do tej pory grupę na Facebooku. Codziennie jedna z nas dawała post główny a reszta pisała jak się czuje w komentarzach. Dodawalysmy zdjęcia z usg i opisywaliśmy jak rosną dzieci. Później zdjęcia jak się urodziły maluszki i przez pierwszy rok byłyśmy bardzo aktywne. Na urodzinki wstawiamy zdjęcia naszych dzieci i dzielimy się naszym życiem i do tej pory mamy kontakt na grupie.
Grupę nasza bardzo dobrze wspominam można sobie wrócić do pierwszych postów i powspominać. Grupa zamknięta jest dobrym pomysłem ponieważ nie wszystkie z nas chcą się dzielić życiem prywatnym na ogólnie dostępnej grupie w internecie gdzie każdy może wejść i zobaczyć.Fajnie jakby u Nas tak było ))) to może wlansie na fb zrobić grupę?? Można pomyśleć
Ważny jest jeszcze czas pobrania i wykonania badania, wystarczy godzina do przodu... A na kalkulator nie wchodziłam, swój sprawdzałam.. Może i masz faktycznie racjęno akurat to tu nie masz racji. Po dwóch dobach wynik sie prawie podwoił. Min jest 66% a tu jest więcej
Jeszcze dziewczyny dołączają więc myślę, że za jakiś miesiąc możeTo w takim razie kiedy wątek prywatny? :=)
to racja, grupa zamknięta i tylko my widzimy posty, zdjęcia czy nawet o czym piszemy a tak to w każdej chwilii ktoś może wejśćGrupę nasza bardzo dobrze wspominam można sobie wrócić do pierwszych postów i powspominać. Grupa zamknięta jest dobrym pomysłem ponieważ nie wszystkie z nas chcą się dzielić życiem prywatnym na ogólnie dostępnej grupie w internecie gdzie każdy może wejść i zobaczyć.
może spoczaatkiem listopada?? Moze ktoś jeszcze dołączyTo w takim razie kiedy wątek prywatny? :=)
rok temu przy pustym jaju miałam prawidłowy przyrost ok 70-90% co 48h, także nie jest powiedziane, że przy pustym jaju beta rośnie słaboja miałam niski przyrost w maju, około 30% niestety puste jajo.