reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Mówiłyście o ciąży Rodzicom, rodzeństwu przed potwierdzeniem u lekarza???
Ja jeszcze nie, bardzo już chce ale mnie mąż hamuje żeby najpierw potwierdzić u lekarza i wtedy

Mówiłyście o ciąży Rodzicom, rodzeństwu przed potwierdzeniem u lekarza???
Ja jeszcze nie, bardzo już chce ale mnie mąż hamuje żeby najpierw potwierdzić u lekarza i wtedy
jak po 1 wizycie za tydzień będzie już serduszko to pewnie powiemy rodzinie najbliżej męża bo mamy z nimi kontakt praktycznie co dwa dni i trudno będzie to utrzymać w tajemnicy, a moim rodzicom powiemy jak tylko się spotkamy, podejrzewam, że będzie to dopiero w święta, bo przez telefon nie chcę. Dziewczyny czy któraś z Was stosuje luteinę dopochwowo? Ja właśnie dostałam od lekarza ze względu na poprzednie poronienie i progesteron ok 14 i zastanawiam się czy po niej można mieć jakieś skutki uboczne w samopoczuciu, upławy itp.? Wiem, że w ulotce jest opisane wszystko, ale chciałabym poznać opinie innych. Nie pomyślałam, żeby zapytać o to lekarza, bo sporo pytań miałam i po prostu o tym zapomniałam 🙈

jak po 1 wizycie za tydzień będzie już serduszko to pewnie powiemy rodzinie najbliżej męża bo mamy z nimi kontakt praktycznie co dwa dni i trudno będzie to utrzymać w tajemnicy, a moim rodzicom powiemy jak tylko się spotkamy, podejrzewam, że będzie to dopiero w święta, bo przez telefon nie chcę. Dziewczyny czy któraś z Was stosuje luteinę dopochwowo? Ja właśnie dostałam od lekarza ze względu na poprzednie poronienie i progesteron ok 14 i zastanawiam się czy po niej można mieć jakieś skutki uboczne w samopoczuciu, upławy itp.? Wiem, że w ulotce jest opisane wszystko, ale chciałabym poznać opinie innych. Nie pomyślałam, żeby zapytać o to lekarza, bo sporo pytań miałam i po prostu o tym zapomniałam 🙈
Ja mam luteinę dopochwowo 2x1 i duphaston 3x1 ale zmian w samopoczuciu nie zauwazylam, upławy mam ale pamietam ze w ciąży z synem tez je miałam na tym etapie i było to normalne.

reklama
Do góry