KAROLA2525
Fanka BB :)
Ja dzis jakaś nerwowaJakoś mi się jeszcze spac nie chce. Wczoraj o tej porze to już prawie spałam
Wszystko mnie drażni, jakby każdy specjalnie mi na złość robił
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzis jakaś nerwowaJakoś mi się jeszcze spac nie chce. Wczoraj o tej porze to już prawie spałam
Jeszcze nie. Czekam na potwierdzenie u lekarza a najchetniej powiedziałabym dopiero po usg genetycznym. Zobaczymy jak wyjdzie.Mówiłyście o ciąży Rodzicom, rodzeństwu przed potwierdzeniem u lekarza???
Ja jeszcze nie, bardzo już chce ale mnie mąż hamuje żeby najpierw potwierdzić u lekarza i wtedy
Ja się chyba też wstrzymam do potwierdzenia u lekarzaJeszcze nie. Czekam na potwierdzenie u lekarza a najchetniej powiedziałabym dopiero po usg genetycznym. Zobaczymy jak wyjdzie.
dobrze cię dziś rozumiem, ja od kilku dni mam sporo stresu niezwiązanego z ciążą, ale stres to jednak stres i nie jest dobry w naszym stanie...Eh mnie dobija to, że przez te hormony wszystko działa na mnie ze zdwojoną siłą. Głównie chodzi o nerwy i stres… zawsze byłam nerwusem i panikarą ale teraz to w ogóle nie mogę nad tym zapanować. Codziennie pije melisę
Dzisiaj było mi trochę niedobrze, ale też już sama nie wiem czy z powodu ciąży czy ze stresu czy sobie wkręcam
Pogoda z pięknych 20 stopni zmieniła się w ulewę i na dodatek zmokłam wracając z pracy
Przepraszam Was od razu za moje narzekanie, ale dzisiaj kiepski dzień
Wiem że łatwo sie mówi ale bądź spokojna, stres nie pomoże. Dobrze ze masz wizyte tak szybko już na jutro. Moze poprostu zle zaznaczył, Będzie dobrze, musi być dobrzeJa jestem po kolejnym USG - zarodek wg niego ma dopiero 6mm (w zeszły poniedziałek miał 3mm). Widzę, że lekarz niedokładnie zmierzył CRL nie obejmując całego maluszka, ale i tak umieram ze stresu. Zapisałam się od razu na jutro do innego lekarza i mam nadzieję, że wszystko będzie ok
Jeśli nie jesteś pewna tego lekarza a masz możliwość iść do innego to tak zrób, będziesz spokojniejsza po co masz się zamartwiać.Ja jestem po kolejnym USG - zarodek wg niego ma dopiero 6mm (w zeszły poniedziałek miał 3mm). Widzę, że lekarz niedokładnie zmierzył CRL nie obejmując całego maluszka, ale i tak umieram ze stresu. Zapisałam się od razu na jutro do innego lekarza i mam nadzieję, że wszystko będzie ok
Dziękuję, już swoje zdążyłam przepłakać teraz pozostaje tylko czekać do jutraWiem że łatwo sie mówi ale bądź spokojna, stres nie pomoże. Dobrze ze masz wizyte tak szybko już na jutro. Moze poprostu zle zaznaczył, Będzie dobrze, musi być dobrze