reklama
midnightsky
Fanka BB :)
Czyli to normalne bo się martwiłam
Pytałam o to mojej ginekolog, powiedziała że to normalne i trzeba się niestety przyzwyczaić
Kwiatuszek1234
Jeju dziewczyny..dopiero 6+1 a ja juz nic nie mogę jeść, ciągle wymiotuję nie mam siły na nic...nic nie jem...
Czy tylko ja tak mam?
Czy tylko ja tak mam?
AgataMarianna
ja niestety mam ochotę na wszystkoJeju dziewczyny..dopiero 6+1 a ja juz nic nie mogę jeść, ciągle wymiotuję nie mam siły na nic...nic nie jem...
Czy tylko ja tak mam?
94i
U mnie 5+6 I ratuje mnie Coca cola niestetyJeju dziewczyny..dopiero 6+1 a ja juz nic nie mogę jeść, ciągle wymiotuję nie mam siły na nic...nic nie jem...
Czy tylko ja tak mam?
Margot86
Ja nie. W pierwszej ciąży około 8 tygodnia zaczęłam wymiotować ale mdłości miałam wcześniej i musiałam ciągle coś w buzi mielić. Teraz się łudzę, że mnie ominieJeju dziewczyny..dopiero 6+1 a ja juz nic nie mogę jeść, ciągle wymiotuję nie mam siły na nic...nic nie jem...
Czy tylko ja tak mam?
KAROLA2525
Hej dziewczyny. sorki ze przez cały dzień zero kontaktu ale niestety w pracy nie mogę mieć tel i tak dopiero wieczorami nadrabiam '
Ja dzis ok betę powtarzam w czwartek miałam jutro ale nie muszę być wczensiej w pracy :/
Jakoś nie mogę spać.... Chcę mi się ale co chwilka się budzę :/
Do lekarza umawiam się dopiero w piątek bo nie ma jeszcze rozpiski wszystko na złość....
Ja dzis ok betę powtarzam w czwartek miałam jutro ale nie muszę być wczensiej w pracy :/
Jakoś nie mogę spać.... Chcę mi się ale co chwilka się budzę :/
Do lekarza umawiam się dopiero w piątek bo nie ma jeszcze rozpiski wszystko na złość....
Margola1986
Hej dziewczyny. Prawdopodobnie termin na 21.06. Do ginekologa idę dopiero za 2 tygodnie. Póki co pozytywny test
Margot86
Hej hej mi apka pokazuje termin na 16.06. Ginekologa mam na 4 listopada. To będzie 8 tydzień więc już wszystko będzie ładnie widaćHej dziewczyny. Prawdopodobnie termin na 21.06. Do ginekologa idę dopiero za 2 tygodnie. Póki co pozytywny test
reklama
KAROLA2525
Będzie to pierwsza wizyta?? mam nadzieję że mi się uda też na początek listopada załapać terminHej hej mi apka pokazuje termin na 16.06. Ginekologa mam na 4 listopada. To będzie 8 tydzień więc już wszystko będzie ładnie widać
Podziel się: