reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

Hej dziewczyny! Jak tam minęła noc i ranek? Ja rano mdłości ale później przeszły. Może ten prenatal uno działa bo on ma w składzie imbir 🤷🏼‍♀️ byłam dziś na becie i progu. Miałam zrobić TSH ale musi być na czczo a zjadłam sniadanie, wiec zrobię za tydzień przed wizyta. 😉 teraz czekam na przyrost ✊🏼 znowu stresik pół dnia.
czekamy na wiadomość od ciebie ❤️

reklama
Odnośnie witamin dla kobiet w ciąży. Bierzecie specjalne czy mogę dalej grać moje witaminy dla kobiet z herbalife, czy lepiej kupić np. Femibion 1? Dodatkowo mam folik i magnez.

Witam wszystkie nowe dziewczyny. W pierwszym poście @Zakolorowana dodała tabelkę z waszym Nickiem/ imię/ OM. Wyslijscie mi swoje dane to was również dodamy 😊.

Mdłości nie mam, ale awersje do jedzenia. Na nic nie mam ochoty… dzisiaj na śniadanie zjadłam pomarańcze, grejpfruta, banana i ogórka. Nie mam ochoty na mięso, ziemniaki, chleb… może mi minie. Jeszcze na kisiel mam ochotę 😅
Justysia348/Justyna/26.08

Odnośnie witamin dla kobiet w ciąży. Bierzecie specjalne czy mogę dalej grać moje witaminy dla kobiet z herbalife, czy lepiej kupić np. Femibion 1? Dodatkowo mam folik i magnez.
jeśli ma kwas foliowy w składzie myśle ze możesz. Ja przy poprzedniej ciąży wybrałam femibion 0 do końca. Patrzyłam na panu tabletce to femibion słabo wypadł, dlatego ja wzięłam teraz prenatal. ☺️

Ja tez biorę tylko folik i magnez i tez się zastanawiam nad witaminami. Przy najbliższej wizycie poruszę ten temat.

Ja elans
Hej dziewczyny! Jak tam minęła noc i ranek? Ja rano mdłości ale później przeszły. Może ten prenatal uno działa bo on ma w składzie imbir 🤷🏼‍♀️ byłam dziś na becie i progu. Miałam zrobić TSH ale musi być na czczo a zjadłam sniadanie, wiec zrobię za tydzień przed wizyta. 😉 teraz czekam na przyrost ✊🏼 znowu stresik pół dnia.
Ja włansie czekam w kolejce na bete i progesteron :)))

Hej dziewczyny :) Ja mam lekkie mdłości, ból piersi i senność - poza tym nic dodatkowego :) Według lekarza dziś wychodzi 6+0, wizytę mam dopiero 26.10 - strasznie długo... A jeszcze nie widziałam nic poza pęcherzykiem. Wczoraj powiedzieliśmy o ciąży moim rodzicom i siostrze, szwagrowi i dzieciakom, bo byliśmy wszyscy na obiedzie u nich. Kupiłam specjalne zdrapki, gdzie pod warstwą ścieralna pojawia się napis ZOSTANIESZ BABCIĄ/ZOSTANIESZ DZIADKIEM, a innym dla niepoznaki kupiliśmy zwykłe zdrapki. Mój tato zobaczył, że ma z mamą inną niż wszyscy i się śmieje: noo co ja mam inną, najgorszą pewnie i nic nie wygram 🤣 A jak zdrapali to mama czyta: zostaniesz... (chwila ciszy) KUŹWA!!!, zostaniesz babcią!!! I radość. A tata: oooo ja też mam zostaniesz babcią 🤣🤣🤣 I się śmiali, bo ściemniał i było pełno radości i się wszyscy cieszyli 😁😁😁

Witam wszystkie nowe dziewczyny. W pierwszym poście @Zakolorowana dodała tabelkę z waszym Nickiem/ imię/ OM. Wyslijscie mi swoje dane to was również dodamy 😊.

Mdłości nie mam, ale awersje do jedzenia. Na nic nie mam ochoty… dzisiaj na śniadanie zjadłam pomarańcze, grejpfruta, banana i ogórka. Nie mam ochoty na mięso, ziemniaki, chleb… może mi minie. Jeszcze na kisiel mam ochotę 😅
Ola/ 04.09 😁

reklama
Do góry