reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

Hej dziewczyny! Jak tam minęła noc i ranek? Ja rano mdłości ale później przeszły. Może ten prenatal uno działa bo on ma w składzie imbir 🤷🏼‍♀️ byłam dziś na becie i progu. Miałam zrobić TSH ale musi być na czczo a zjadłam sniadanie, wiec zrobię za tydzień przed wizyta. 😉 teraz czekam na przyrost ✊🏼 znowu stresik pół dnia.
czekamy na wiadomość od ciebie ❤️

reklama
Odnośnie witamin dla kobiet w ciąży. Bierzecie specjalne czy mogę dalej grać moje witaminy dla kobiet z herbalife, czy lepiej kupić np. Femibion 1? Dodatkowo mam folik i magnez.

Witam wszystkie nowe dziewczyny. W pierwszym poście @Zakolorowana dodała tabelkę z waszym Nickiem/ imię/ OM. Wyslijscie mi swoje dane to was również dodamy 😊.

Mdłości nie mam, ale awersje do jedzenia. Na nic nie mam ochoty… dzisiaj na śniadanie zjadłam pomarańcze, grejpfruta, banana i ogórka. Nie mam ochoty na mięso, ziemniaki, chleb… może mi minie. Jeszcze na kisiel mam ochotę 😅
Justysia348/Justyna/26.08

Odnośnie witamin dla kobiet w ciąży. Bierzecie specjalne czy mogę dalej grać moje witaminy dla kobiet z herbalife, czy lepiej kupić np. Femibion 1? Dodatkowo mam folik i magnez.
jeśli ma kwas foliowy w składzie myśle ze możesz. Ja przy poprzedniej ciąży wybrałam femibion 0 do końca. Patrzyłam na panu tabletce to femibion słabo wypadł, dlatego ja wzięłam teraz prenatal. ☺️

Ja tez biorę tylko folik i magnez i tez się zastanawiam nad witaminami. Przy najbliższej wizycie poruszę ten temat.

Ja elans
Hej dziewczyny! Jak tam minęła noc i ranek? Ja rano mdłości ale później przeszły. Może ten prenatal uno działa bo on ma w składzie imbir 🤷🏼‍♀️ byłam dziś na becie i progu. Miałam zrobić TSH ale musi być na czczo a zjadłam sniadanie, wiec zrobię za tydzień przed wizyta. 😉 teraz czekam na przyrost ✊🏼 znowu stresik pół dnia.
Ja włansie czekam w kolejce na bete i progesteron :)))

Hej dziewczyny :) Ja mam lekkie mdłości, ból piersi i senność - poza tym nic dodatkowego :) Według lekarza dziś wychodzi 6+0, wizytę mam dopiero 26.10 - strasznie długo... A jeszcze nie widziałam nic poza pęcherzykiem. Wczoraj powiedzieliśmy o ciąży moim rodzicom i siostrze, szwagrowi i dzieciakom, bo byliśmy wszyscy na obiedzie u nich. Kupiłam specjalne zdrapki, gdzie pod warstwą ścieralna pojawia się napis ZOSTANIESZ BABCIĄ/ZOSTANIESZ DZIADKIEM, a innym dla niepoznaki kupiliśmy zwykłe zdrapki. Mój tato zobaczył, że ma z mamą inną niż wszyscy i się śmieje: noo co ja mam inną, najgorszą pewnie i nic nie wygram 🤣 A jak zdrapali to mama czyta: zostaniesz... (chwila ciszy) KUŹWA!!!, zostaniesz babcią!!! I radość. A tata: oooo ja też mam zostaniesz babcią 🤣🤣🤣 I się śmiali, bo ściemniał i było pełno radości i się wszyscy cieszyli 😁😁😁

Witam wszystkie nowe dziewczyny. W pierwszym poście @Zakolorowana dodała tabelkę z waszym Nickiem/ imię/ OM. Wyslijscie mi swoje dane to was również dodamy 😊.

Mdłości nie mam, ale awersje do jedzenia. Na nic nie mam ochoty… dzisiaj na śniadanie zjadłam pomarańcze, grejpfruta, banana i ogórka. Nie mam ochoty na mięso, ziemniaki, chleb… może mi minie. Jeszcze na kisiel mam ochotę 😅
Ola/ 04.09 😁

reklama
Do góry