94i
Fanka BB :)
Mnie dotąd męczyły mdłości, dzisiaj od rana wyemituje. Właśnie jem kisiel..Mnie dzisiaj męczą mdłosci.. masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie dotąd męczyły mdłości, dzisiaj od rana wyemituje. Właśnie jem kisiel..Mnie dzisiaj męczą mdłosci.. masakra
Chętnie, ale jest po francusku . Lekarz dał mi też taką listę na pierwszej wizycie - generalnie te same informacje co wszędzie... Do tego kwestia przechowywania żywności krótko po otwarciu.Skąd ta lista? Może się podzielisz? ja w sumie szukam informacji w necie, ale wszędzie coś innego napisane…
Martwię się trochę czy jak odstawie to plamień nie dostanę albo co się stanie :/A, jeśli na torbiel... to inna sprawa :-)
Chętnie, ale jest po francusku . Lekarz dał mi też taką listę na pierwszej wizycie - generalnie te same informacje co wszędzie... Do tego kwestia przechowywania żywności krótko po otwarciu.
Sama znalazłam kilka dodatkowych info, oprócz niedogotowanego mięsa czy sushi, np.o niektórych przyprawach, ale to już szczegóły, reczej nikt ich nie je w nadmiarze.
Martwię się trochę czy jak odstawie to plamień nie dostanę albo co się stanie :/
Jutro będę dzwonić nie mam do niego nr ale może w rejestracji czegoś się dowiem )A nie możesz skonsultować ze swoim lekarzem telefonicznie? Będzie najbezpieczniej i będziesz spokojna
Dziewczyny, nie mogę myśleć, a co do dopiero skosztować niczego, co słodkie... Nawet owoce przyprawiają mnie o jeszcze większe mdłości !
Jem wszystko, co słone. Mdłości z dnia na dzień silniejsze, piersi dokuczają i senność przeogromna!
Pozdrawiam Was ciepło
Skończyłam 7, zaczęłam 8Który u Ciebie tc? Życzę aby szybko minęły nieszczęsne mdłości