Impressja87
Zaciekawiona BB
Ktory tydzien/dzien? gratulacjeByłam wczoraj na pierwszej wizycie. Jest jeden Maluch, 1,39 cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ktory tydzien/dzien? gratulacjeByłam wczoraj na pierwszej wizycie. Jest jeden Maluch, 1,39 cm
GratulacjeCześć, czy można do Was dołączyć? Pisałam już tutaj na samym początku ale była u nas niepewna sytuacja. Teraz już jest wszystko dobrze. Według om mamy dzisiaj równy 7 t ale według usg 6 t. Byłam na wizycie 13.10 i dzidziuś miał 2,1 mm i zaczynające prace serduszko. Kolejna wizyta 27.10
Wielkie gratulacje!!!!Cześć, czy można do Was dołączyć? Pisałam już tutaj na samym początku ale była u nas niepewna sytuacja. Teraz już jest wszystko dobrze. Według om mamy dzisiaj równy 7 t ale według usg 6 t. Byłam na wizycie 13.10 i dzidziuś miał 2,1 mm i zaczynające prace serduszko. Kolejna wizyta 27.10
GratulujęCześć, czy można do Was dołączyć? Pisałam już tutaj na samym początku ale była u nas niepewna sytuacja. Teraz już jest wszystko dobrze. Według om mamy dzisiaj równy 7 t ale według usg 6 t. Byłam na wizycie 13.10 i dzidziuś miał 2,1 mm i zaczynające prace serduszko. Kolejna wizyta 27.10
a to ja też tak miałam w poprzedniej ciąży. Nie polecamSkończyłam 7, zaczęłam 8
Dziękuję - taką mam nadzieję! Rozmawiałam z moją mamą, która powiedziała mi, że mdłości i wymioty miała do dnia porodu
Witam wszystkie nowe dziewczyny. W pierwszym poście @Zakolorowana dodała tabelkę z waszym Nickiem/ imię/ OM. Wyslijscie mi swoje dane to was również dodamy .
Mdłości nie mam, ale awersje do jedzenia. Na nic nie mam ochoty… dzisiaj na śniadanie zjadłam pomarańcze, grejpfruta, banana i ogórka. Nie mam ochoty na mięso, ziemniaki, chleb… może mi minie. Jeszcze na kisiel mam ochotę
Karolina2525/ 22.09.2022Witam wszystkie nowe dziewczyny. W pierwszym poście @Zakolorowana dodała tabelkę z waszym Nickiem/ imię/ OM. Wyslijscie mi swoje dane to was również dodamy .
Mdłości nie mam, ale awersje do jedzenia. Na nic nie mam ochoty… dzisiaj na śniadanie zjadłam pomarańcze, grejpfruta, banana i ogórka. Nie mam ochoty na mięso, ziemniaki, chleb… może mi minie. Jeszcze na kisiel mam ochotę