reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Mam betę! Jest 88, było 25 wiec przyrost okej (malutka ale dziś dopiero byłby okres gdyby był) ;)

Nauczona swoim przykrym doświadczeniem jeszcze nie skacze ze szczęścia. Czekamy na rozwój sytuacji, odetchne trochę za 2 miesiące jeśli do tego czasy będzie ok ;)
Super! Moja pierwsze Beta w dzień spodziewanej miesiączki tez była 25 🥰 później 115, a dziś czekam na 3. 😄 ja tak samo już bym chciała być w 2 trymestrze….

Też sobie nie wyobrażam jak mogłabym dać radę bez pomocy babci lub opiekunki ale bliźniaki są takie słodkie 😍 i tak będzie jedno na pewno 😁
Haha mnie zawsze przerażały bo w podstawówce miałam dwóch takich i powiedzieć, ze nie darzyłam ich sympatia to jakby nic nie powiedzieć 🤭🤭🤭

No i my jesteśmy z mężem sami, w sensie do dziadków jeździmy w odwiedziny ale zdecydowanie nie chcieliśmy zeby ktoś nam pomagał (obie mamy proponowały długa wizytę…) 🤭
No ale co ma być to będzie, oby było 🙏🏻

Haha mnie zawsze przerażały bo w podstawówce miałam dwóch takich i powiedzieć, ze nie darzyłam ich sympatia to jakby nic nie powiedzieć 🤭🤭🤭

No i my jesteśmy z mężem sami, w sensie do dziadków jeździmy w odwiedziny ale zdecydowanie nie chcieliśmy zeby ktoś nam pomagał (obie mamy proponowały długa wizytę…) 🤭
No ale co ma być to będzie, oby było 🙏🏻
My też sami, pomocy obecnie prawie żadnej ze strony dziadków ale mama przeszła na emeryturę to będzie co jakiś czas nas odwiedzać 👍

Mi to się marzą bliźniaki 😍
Oj my też z mężem zawsze mówimy, że bliźniaki byłyby przesłodkie i od razu 2 dzieci odchowana 😅 Ale to chyba tylko w wyobrażeniach i na zdjęciach wygląda cudownie, a w rzeczywistości byłby hardcore 😅🫣 Moi rodzice mieszkają prawie 400 km od nas, teściowe prawie 200, więc na pomoc raczej nie mamy co liczyć.
Teraz myślę tylko żeby na kolejnej wizycie usłyszeć chociaż jedno serduszko i będę najszczęśliwsza na świecie ❤️

A ja czekam na ta bete… niby 1 i 2 była ok. Ale tak się boje ze będzie jak w maju (niski przyrost), wtedy chociaż od początku było złe… siedzę w pracy jak na szpilkach i jak głupia ciagle wklepuje pesel i numer zlecania bi może już jest… wiem, ze stres mi nie pomaga, ale tak bardzo chciałabym już być w tym 2 trym i moc cieszyć się ciąża 🥲

A ja czekam na ta bete… niby 1 i 2 była ok. Ale tak się boje ze będzie jak w maju (niski przyrost), wtedy chociaż od początku było złe… siedzę w pracy jak na szpilkach i jak głupia ciagle wklepuje pesel i numer zlecania bi może już jest… wiem, ze stres mi nie pomaga, ale tak bardzo chciałabym już być w tym 2 trym i moc cieszyć się ciąża 🥲
Trzymam kciuki za Ciebie, ja też wklepuję, ale na mojej stronie jak na złość padł system! 😭😭😭

reklama
Do góry