Też sobie nie wyobrażam jak mogłabym dać radę bez pomocy babci lub opiekunki ale bliźniaki są takie słodkie i tak będzie jedno na pewnoO szalona
Mamy starsze dzieci w podobnym wieku ale ja to zaciskam kciuki za jedno u siebie
reklama
ola070197
Fanka BB :)
Super! Moja pierwsze Beta w dzień spodziewanej miesiączki tez była 25 później 115, a dziś czekam na 3. ja tak samo już bym chciała być w 2 trymestrze….Mam betę! Jest 88, było 25 wiec przyrost okej (malutka ale dziś dopiero byłby okres gdyby był)
Nauczona swoim przykrym doświadczeniem jeszcze nie skacze ze szczęścia. Czekamy na rozwój sytuacji, odetchne trochę za 2 miesiące jeśli do tego czasy będzie ok
ola070197
My planujemy z mezem jedno dziecko, ale sami mówimy ze jakby były bliźniaki byłoby superMi to się marzą bliźniaki
CoTuPoczne
Haha mnie zawsze przerażały bo w podstawówce miałam dwóch takich i powiedzieć, ze nie darzyłam ich sympatia to jakby nic nie powiedziećTeż sobie nie wyobrażam jak mogłabym dać radę bez pomocy babci lub opiekunki ale bliźniaki są takie słodkie i tak będzie jedno na pewno
No i my jesteśmy z mężem sami, w sensie do dziadków jeździmy w odwiedziny ale zdecydowanie nie chcieliśmy zeby ktoś nam pomagał (obie mamy proponowały długa wizytę…)
No ale co ma być to będzie, oby było
My też sami, pomocy obecnie prawie żadnej ze strony dziadków ale mama przeszła na emeryturę to będzie co jakiś czas nas odwiedzaćHaha mnie zawsze przerażały bo w podstawówce miałam dwóch takich i powiedzieć, ze nie darzyłam ich sympatia to jakby nic nie powiedzieć
No i my jesteśmy z mężem sami, w sensie do dziadków jeździmy w odwiedziny ale zdecydowanie nie chcieliśmy zeby ktoś nam pomagał (obie mamy proponowały długa wizytę…)
No ale co ma być to będzie, oby było
midnightsky
Oj my też z mężem zawsze mówimy, że bliźniaki byłyby przesłodkie i od razu 2 dzieci odchowana Ale to chyba tylko w wyobrażeniach i na zdjęciach wygląda cudownie, a w rzeczywistości byłby hardcore Moi rodzice mieszkają prawie 400 km od nas, teściowe prawie 200, więc na pomoc raczej nie mamy co liczyć.Mi to się marzą bliźniaki
Teraz myślę tylko żeby na kolejnej wizycie usłyszeć chociaż jedno serduszko i będę najszczęśliwsza na świecie
ola070197
A ja czekam na ta bete… niby 1 i 2 była ok. Ale tak się boje ze będzie jak w maju (niski przyrost), wtedy chociaż od początku było złe… siedzę w pracy jak na szpilkach i jak głupia ciagle wklepuje pesel i numer zlecania bi może już jest… wiem, ze stres mi nie pomaga, ale tak bardzo chciałabym już być w tym 2 trym i moc cieszyć się ciąża
daszencja
Aktywna w BB
Trzymam kciuki za Ciebie, ja też wklepuję, ale na mojej stronie jak na złość padł system!A ja czekam na ta bete… niby 1 i 2 była ok. Ale tak się boje ze będzie jak w maju (niski przyrost), wtedy chociaż od początku było złe… siedzę w pracy jak na szpilkach i jak głupia ciagle wklepuje pesel i numer zlecania bi może już jest… wiem, ze stres mi nie pomaga, ale tak bardzo chciałabym już być w tym 2 trym i moc cieszyć się ciąża
reklama
ola070197
daj znać!Trzymam kciuki za Ciebie, ja też wklepuję, ale na mojej stronie jak na złość padł system!
Podziel się: