reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Mam betę! Jest 88, było 25 wiec przyrost okej (malutka ale dziś dopiero byłby okres gdyby był) ;)

Nauczona swoim przykrym doświadczeniem jeszcze nie skacze ze szczęścia. Czekamy na rozwój sytuacji, odetchne trochę za 2 miesiące jeśli do tego czasy będzie ok ;)
Super! Moja pierwsze Beta w dzień spodziewanej miesiączki tez była 25 🥰 później 115, a dziś czekam na 3. 😄 ja tak samo już bym chciała być w 2 trymestrze….

Też sobie nie wyobrażam jak mogłabym dać radę bez pomocy babci lub opiekunki ale bliźniaki są takie słodkie 😍 i tak będzie jedno na pewno 😁
Haha mnie zawsze przerażały bo w podstawówce miałam dwóch takich i powiedzieć, ze nie darzyłam ich sympatia to jakby nic nie powiedzieć 🤭🤭🤭

No i my jesteśmy z mężem sami, w sensie do dziadków jeździmy w odwiedziny ale zdecydowanie nie chcieliśmy zeby ktoś nam pomagał (obie mamy proponowały długa wizytę…) 🤭
No ale co ma być to będzie, oby było 🙏🏻

Haha mnie zawsze przerażały bo w podstawówce miałam dwóch takich i powiedzieć, ze nie darzyłam ich sympatia to jakby nic nie powiedzieć 🤭🤭🤭

No i my jesteśmy z mężem sami, w sensie do dziadków jeździmy w odwiedziny ale zdecydowanie nie chcieliśmy zeby ktoś nam pomagał (obie mamy proponowały długa wizytę…) 🤭
No ale co ma być to będzie, oby było 🙏🏻
My też sami, pomocy obecnie prawie żadnej ze strony dziadków ale mama przeszła na emeryturę to będzie co jakiś czas nas odwiedzać 👍

Mi to się marzą bliźniaki 😍
Oj my też z mężem zawsze mówimy, że bliźniaki byłyby przesłodkie i od razu 2 dzieci odchowana 😅 Ale to chyba tylko w wyobrażeniach i na zdjęciach wygląda cudownie, a w rzeczywistości byłby hardcore 😅🫣 Moi rodzice mieszkają prawie 400 km od nas, teściowe prawie 200, więc na pomoc raczej nie mamy co liczyć.
Teraz myślę tylko żeby na kolejnej wizycie usłyszeć chociaż jedno serduszko i będę najszczęśliwsza na świecie ❤️

A ja czekam na ta bete… niby 1 i 2 była ok. Ale tak się boje ze będzie jak w maju (niski przyrost), wtedy chociaż od początku było złe… siedzę w pracy jak na szpilkach i jak głupia ciagle wklepuje pesel i numer zlecania bi może już jest… wiem, ze stres mi nie pomaga, ale tak bardzo chciałabym już być w tym 2 trym i moc cieszyć się ciąża 🥲

A ja czekam na ta bete… niby 1 i 2 była ok. Ale tak się boje ze będzie jak w maju (niski przyrost), wtedy chociaż od początku było złe… siedzę w pracy jak na szpilkach i jak głupia ciagle wklepuje pesel i numer zlecania bi może już jest… wiem, ze stres mi nie pomaga, ale tak bardzo chciałabym już być w tym 2 trym i moc cieszyć się ciąża 🥲
Trzymam kciuki za Ciebie, ja też wklepuję, ale na mojej stronie jak na złość padł system! 😭😭😭

reklama
Do góry