daszencja
Aktywna w BB
o której będziesz miała?Tez czekam jak na szpilkach na mój wynik trzymam kciuki mocno.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o której będziesz miała?Tez czekam jak na szpilkach na mój wynik trzymam kciuki mocno.
Pani powiedziała ze po 15. Ale robiłam w alabie, a tam różnie jest. Ostatnio miałam chwilka po 15, a kiedyś po 17, a nawet po 18.o której będziesz miała?
Ja akurat obserwuje ją od lat i jest dla mnie autorytetem -tez czytałam to dlatego mówię że cień nadziei jest -nie licząc wieku cuazy bo wczoraj było 6 +3,ale zawsze mogło być zapłodnienie później niż w 14 dMamaginekolog to może nie jest najlepsze źródło, ale ona pisze,że serce zaczyna bić przy wielkości zarodka 3-6mm
A czy masz jakieś przypuszczenia, kiedy mogła być owulacja?Ja akurat obserwuje ją od lat i jest dla mnie autorytetem -tez czytałam to dlatego mówię że cień nadziei jest -nie licząc wieku cuazy bo wczoraj było 6 +3,ale zawsze mogło być zapłodnienie później niż w 14 d
To raczej wzdęcia wypychają brzuchja jestem właśnie w pierwszej ciąży
U mnie wie tylko mąż. Rodzinie powiemy w święta, akurat będę po Sanco. A w pracy powiem jakoś tydzień przed pójściem na zwolnienie, planuje iść w styczniu/lutym. Pracuję w biurze, dużo stresu mam, roboty pełno każdego dnia.Dziewczyny mam do Was trzy pytanka:
Mówiłyście już o ciąży najbliższym? U nas na razie wiemy tylko ja i mąż + moja przyjaciółka. Nie chcemy mówić rodzicom, dziadkom. Ostatnio nie wiedzieli i dobrze się stało. Przeżywaliby to gorzej niż mu. Jak nie mowilyscie to kiedy powiecie?
W pracy kiedy mówicie? Ja boje się cholernie straty, umowe mam na czas określony. Ale myśle ze jak będę po 1 trym. Może być za późno.
Jak jesteś bardzo szczupła to nie jest to niemożliweja jestem właśnie w pierwszej ciąży
O szalonaMi to się marzą bliźniaki