reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
A ja czekam na ta bete… niby 1 i 2 była ok. Ale tak się boje ze będzie jak w maju (niski przyrost), wtedy chociaż od początku było złe… siedzę w pracy jak na szpilkach i jak głupia ciagle wklepuje pesel i numer zlecania bi może już jest… wiem, ze stres mi nie pomaga, ale tak bardzo chciałabym już być w tym 2 trym i moc cieszyć się ciąża 🥲
Po przejściach trochę traci się radosc w tych początkowych miesiącach. Ale powiem Ci, ze po porodzie to szczęście się wzmaga jak się ma świadomość, ze mogło nic nie być. Ja na pewno cieszę się macierzyństwem bardziej i doświadczam mocniej niż gdybym poronienia nie przeszła, kiepskie słowa otuchy ale u mnie tak było ;) i wiem, ze nie tylko u mnie bo niestety w otoczeniu trochę takich historii było 😢
Ja tez dziś odświeżałam jak głupia, mimo ze Luxmed wywala powiadomienie 🫣

Po przejściach trochę traci się radosc w tych początkowych miesiącach. Ale powiem Ci, ze po porodzie to szczęście się wzmaga jak się ma świadomość, ze mogło nic nie być. Ja na pewno cieszę się macierzyństwem bardziej i doświadczam mocniej niż gdybym poronienia nie przeszła, kiepskie słowa otuchy ale u mnie tak było ;) i wiem, ze nie tylko u mnie bo niestety w otoczeniu trochę takich historii było 😢
Ja tez dziś odświeżałam jak głupia, mimo ze Luxmed wywala powiadomienie 🫣
Ja odswiezalam, aż się doczekałam 😂 a smsa nadal nie mam 😂
Po stracie cieszymy się ciąża, ale obydwoje z mezem jesteśmy bardziej sceptyczni. Wtedy to szalałam, a teraz na spokojnie.
Wizytuje 26.10 czyli Beta powinna być wtedy już coś około 10.000 z moich wyliczeń.
Beta i TSH zrobię w następnym tyg - może wtorek, a tydzień później Beta i prog przed sama wizyta. 🤰
Oby wszystkie nasze kropki były zdrowe ♥️

reklama
Do góry