midnightsky
Fanka BB :)
Dziewczyny ile płacicie za betę u siebie? Mnie ostatnio trochę powaliła cena badania - 54 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po przejściach trochę traci się radosc w tych początkowych miesiącach. Ale powiem Ci, ze po porodzie to szczęście się wzmaga jak się ma świadomość, ze mogło nic nie być. Ja na pewno cieszę się macierzyństwem bardziej i doświadczam mocniej niż gdybym poronienia nie przeszła, kiepskie słowa otuchy ale u mnie tak było i wiem, ze nie tylko u mnie bo niestety w otoczeniu trochę takich historii byłoA ja czekam na ta bete… niby 1 i 2 była ok. Ale tak się boje ze będzie jak w maju (niski przyrost), wtedy chociaż od początku było złe… siedzę w pracy jak na szpilkach i jak głupia ciagle wklepuje pesel i numer zlecania bi może już jest… wiem, ze stres mi nie pomaga, ale tak bardzo chciałabym już być w tym 2 trym i moc cieszyć się ciąża
Ja robię na pakiet z LuxmeduDziewczyny ile płacicie za betę u siebie? Mnie ostatnio trochę powaliła cena badania - 54 zł
Ooo ale na pakiet z luxmed bez skierowania? I nie płacisz? Też mam pakiet ale ostatnio robiłam niezależnie w diagnostyceJa robię na pakiet z Luxmedu
W luxmedzie tez takie głupie ceny bez pakietu, najtaniej chyba w synevo widziałam za 40zl
Rośnie jak na drożdżachja płace w alabie 58 zł…
Odebrałam wyniki dziewczyny
13.10 356,9
10.10 115,2
7.10 15,9
Przez chwile złapałam zawieszkę i myślałam że za małoRośnie jak na drożdżach
Pisze do internisty na czacie i wystawia skierowanieOoo ale na pakiet z luxmed bez skierowania? I nie płacisz? Też mam pakiet ale ostatnio robiłam niezależnie w diagnostyce
Ja odswiezalam, aż się doczekałam a smsa nadal nie mamPo przejściach trochę traci się radosc w tych początkowych miesiącach. Ale powiem Ci, ze po porodzie to szczęście się wzmaga jak się ma świadomość, ze mogło nic nie być. Ja na pewno cieszę się macierzyństwem bardziej i doświadczam mocniej niż gdybym poronienia nie przeszła, kiepskie słowa otuchy ale u mnie tak było i wiem, ze nie tylko u mnie bo niestety w otoczeniu trochę takich historii było
Ja tez dziś odświeżałam jak głupia, mimo ze Luxmed wywala powiadomienie