reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Ja odswiezalam, aż się doczekałam 😂 a smsa nadal nie mam 😂
Po stracie cieszymy się ciąża, ale obydwoje z mezem jesteśmy bardziej sceptyczni. Wtedy to szalałam, a teraz na spokojnie.
Wizytuje 26.10 czyli Beta powinna być wtedy już coś około 10.000 z moich wyliczeń.
Beta i TSH zrobię w następnym tyg - może wtorek, a tydzień później Beta i prog przed sama wizyta. 🤰
Oby wszystkie nasze kropki były zdrowe ♥️
Ja właśnie poluje na wizytę koło 26 wiec może wizytować będziemy razem ;)
Na razie u mojej lekarki mam na 8 listopada ale tyle to na pewno nie wytrzymam wiec czekam aż się coś zwolni 🙈

Mamaginekolog to może nie jest najlepsze źródło, ale ona pisze,że serce zaczyna bić przy wielkości zarodka 3-6mm ;)
Ja akurat obserwuje ją od lat i jest dla mnie autorytetem -tez czytałam to dlatego mówię że cień nadziei jest -nie licząc wieku cuazy bo wczoraj było 6 +3,ale zawsze mogło być zapłodnienie później niż w 14 d😉

Ja uwielbiam mameginekolog i dużo jej artykulow czytam. Mam nawet jej książki kucharskie i uwielbiam jej rosół, doradę itd… jest idealnym przykładem jak można być lekarzem człowiekiem, bo co niektórzy to nie zasługują na to drugie słowo…

U mnie też noc ciężka, corka ma zapalenie ucha :( A co do mówienia o ciazy, to wie tylko maz. Ale chyba za jakiś czas powiemy rodzicom. A pozostałym to najlepiej w Święta
Jak Ci minął dzień? Jak się czujesz, Ty i córeczka?
ja płace w alabie 58 zł…
Odebrałam wyniki dziewczyny ✊🏼
13.10 356,9
10.10 115,2
7.10 15,9
Mam betę! Jest 88, było 25 wiec przyrost okej (malutka ale dziś dopiero byłby okres gdyby był) ;)

Nauczona swoim przykrym doświadczeniem jeszcze nie skacze ze szczęścia. Czekamy na rozwój sytuacji, odetchne trochę za 2 miesiące jeśli do tego czasy będzie ok ;)
Dziewczyny tydzień temu w czwartek miałam betę 1259, dzisiaj mam 18392. To słaby czy dobry przyrost? Bo się bardzo martwię :(
Dziewczyny gratuluję ładnych przyrostów bety 🙂

reklama
Do góry