AgataMarianna
Fanka BB :)
Ja dziś pół nocy nie spałam, przez dzisiejsze USG. Z rana mdłości, a tsh tez sprawdzę jutro.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, żeby było wszystko oki ja idę jutro na USG, też się stresuje, czy okruszek się dobrze rozwijaJa dziś pół nocy nie spałam, przez dzisiejsze USG. Z rana mdłości, a tsh tez sprawdzę jutro.
Jeszcze zaczyna się właśnie okres palenia śmieciami, jakich już dawno polskie piece nie widziałyPrzerażajace te badania …
kwas foliowy mam osobno, wit.D i omega 3 tez. A JesCze żelazo mi gin zapisał na pierwszej wizycie. Do tego witaminy dla kobiet (ale nie w ciąży )Według zaleceń należy suplementowac kwas foliowy, jod, Wit. D, kwasy omega 3 w odpowiednich dawkach. Reszta to dodatki
mam ta samo. Pracuje z ludźmi, zawsze mnie denerwowali, ale teraz przechodzi to ludzkie pojęcia. Mąż już chyba zrozumiał ze nie ma co mnie denerwować + do tego moja szefowa, która zamiast siedzieć w pracy, bo powinny być 2 osoby w trakcie pracy, ciagle wychodzi na zakupy, wychodzi wcześniej, twierdzi ze jednak nie przyjdzie. Czuje się wykorzystywana. Już nie moge się doczekać kiedy powiem jej o ciąży i jestem ciekawa czy tak samo będzie sobie radzić z nowy pracownikiem.Boże dziewczyny, nie powinnam się stresować a ostatnio jak na złość mam ku temu aż nadto powodów… Dochodzą hormony i w momencie jestem wręcz wku**
Najchętniej poszłabym na urlop i przeleżała najbliższe tygodnie pod kocem z netflixem