reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

Ja powiem w pracy po wizycie która mam 27.10 niech wiedza i szukają kogoś za mnie a ze pracuje w sklepie budowlanym gdzie wchodzę na drabinę czasami muszę podnieść coś cięższego to będę mogła się wytłumaczyć dlaczego nie mogę. A na l4 planuje pójść może po świętach chyba ze mój lekarz powie inaczej. Miesiąc temu wróciłam do pracy po poronieniu i nie chce uciekać tak od razu bez słowa. Jak na razie dobrze się czuje czasami mam mdłości ale są słabe i jak coś zjem to przechodzą zawroty głowy się tez pojawiają.
ja o poronieniu nie mówiłam w pracy. Tez planuje iść w grudniu, chyba ze sytuacja mnie zmusi. Ja w pracy tez czasem przyjmuje ciężki towar. Teraz udaje ból nadgarstka. 🥲 jak wasze samopoczucie dziś?

reklama
Powiedzcie mi czy ja jestem przewrażliwiona 😂 przyjmuje towar, całe biurko mam zawalone. Wchodzą klienci. Moja szefowa, pracownik sprzedaży zarazem ma to w dupie i gada sobie z kumpelka na zapleczu. A klienci ciagle podchodzą do mnie. Jak się pomylę przy odbiorze to będzie to moja wina. Krew mnie zaraz zaleje. Chyba hormony 😂

Ja się dziś załamałam 🙈
Zadzwoniłam do lekarza na recepcję i Pani mi powiedziała że lekarz ma duzo pacjentek i mnie raczej już do niego nie zapisze w tym miesiącu :(czekam do końca przyszłego tyg. Może coś się zwolni ale bym wolała iść do niego, jak na złość :/

ja o poronieniu nie mówiłam w pracy. Tez planuje iść w grudniu, chyba ze sytuacja mnie zmusi. Ja w pracy tez czasem przyjmuje ciężki towar. Teraz udaje ból nadgarstka. 🥲 jak wasze samopoczucie dziś?
Ja niestety musiałam. Po pracy jechałam na wizytę sprawdzić czy jest wszystko dobrze wyszedł mi krwiak i 8 h nie pozwolił mi lekarz spędzać w pracy na nogach. Z wizyty wyszłam z l4 na miesiąc to musiałam powiedzieć dlaczego i widzieliby tez po kodzie zwolnienia ze ciąża była.

Ja się dziś załamałam 🙈
Zadzwoniłam do lekarza na recepcję i Pani mi powiedziała że lekarz ma duzo pacjentek i mnie raczej już do niego nie zapisze w tym miesiącu :(czekam do końca przyszłego tyg. Może coś się zwolni ale bym wolała iść do niego, jak na złość :/
trzymam kciuki, żeby się udało. Który dzisiaj tydzień?
Ja niestety musiałam. Po pracy jechałam na wizytę sprawdzić czy jest wszystko dobrze wyszedł mi krwiak i 8 h nie pozwolił mi lekarz spędzać w pracy na nogach. Z wizyty wyszłam z l4 na miesiąc to musiałam powiedzieć dlaczego i widzieliby tez po kodzie zwolnienia ze ciąża była.

Rozumiem. Mam nadzieje ze teraz będzie wszystko dobrze 🤰♥️

reklama
Do góry