reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

Ja dzisiaj w nocy wstawałam 3 razy siku… nic nie boli mnie przy oddawaniu moczu. Czytałam ze to objaw. 😒 jestem niewyspana. Dobrze ze jutro mam zdalne zajęcia

reklama
My po wizycie. Wg OM 7+0, wg USG 6+1 😊, czyli wszystko w normie, bo na tym etapie ciąży liczymy termin wg OM, a nie od owulacji, która nie wiem kiedy była 😅. Serduszko widzieliśmy i przez 3s słyszeliśmy 😊. Następna wizyta za 2,5 tyg 😊. Decydujecie się na NIPT TEST? U nas wychodzi 150€ wiec żadna to katastrofa dla mnie, a przy okazji badają tez chromosony x i y, wiec dowiemy się kto mieszka w brzuszku. Jutro dzwonie i umawiam się na termin 😊
Gratulacje!!!
Cena super u nas w Pl o wiele drożej :(

Ja dzisiaj w nocy wstawałam 3 razy siku… nic nie boli mnie przy oddawaniu moczu. Czytałam ze to objaw. 😒 jestem niewyspana. Dobrze ze jutro mam zdalne zajęcia
Tak, częstsze oddawanie moczu jest objawem ciąży. Ja dziś też wstałam 3 razy w nocy, ale wiem, że to jeszcze nic 🙈 w poprzedniej ciąży potrafiłam mieć takie dni, że latałam do łazienki co pół godziny, albo godzina-dwie przerwy, a później w ciągu 30 minut 5 razy.. to już prawie nie opłacało się z łazienki wychodzić, a był to dopiero 6tc 🙈

Ja od początku ciąży latam ciagle do toalety a w nocy 3 razy to norma !

Dziewczyny wczoraj odbyłam stosunek z partnerem a dziś na papierze jakby śluz zabarwiony na czerwono , co myślicie ??

Jak się czujecie z rana? Ja ze względu na to krwawienie z wczoraj odpuściłam dziś rower i do pracy jadę autobusem. Od tamtego epizodu wczoraj rano jak na razie jest wszystko dobrze, żadnego bólu, plamień. Ale też jakby zniknęły młodości które męczyły mnie od niedzieli do środy... I oczywiście zniknął nieprzyjemny objaw, a ja się martwię...

Jak się czujecie z rana? Ja ze względu na to krwawienie z wczoraj odpuściłam dziś rower i do pracy jadę autobusem. Od tamtego epizodu wczoraj rano jak na razie jest wszystko dobrze, żadnego bólu, plamień. Ale też jakby zniknęły młodości które męczyły mnie od niedzieli do środy... I oczywiście zniknął nieprzyjemny objaw, a ja się martwię...
mimo wszystko idź do lekarza😉 z tego co pamiętam to jesteś już umówiona?

ja parcie na pęcherz, senność, lekkie mdłości i odbija mi się. Humor ok. Piątek to może dlatego + to ze dopiero ide do pracy w środę 😀 w środę tez wyczekana wizyta. Bólów podbrzusza coraz mniej.
Dobrze ze zrezygnowałaś z roweru. Ja bym to mimo wszystko sprawdziła… ale ja moge być przewrażliwiona.
Ja od początku ciąży latam ciagle do toalety a w nocy 3 razy to norma !

Dziewczyny wczoraj odbyłam stosunek z partnerem a dziś na papierze jakby śluz zabarwiony na czerwono , co myślicie ??
jesteśmy teraz bardziej ukrwione wiec możliwe ze dlatego. Obserwuj.

ja parcie na pęcherz, senność, lekkie mdłości i odbija mi się. Humor ok. Piątek to może dlatego + to ze dopiero ide do pracy w środę 😀 w środę tez wyczekana wizyta. Bólów podbrzusza coraz mniej.
Dobrze ze zrezygnowałaś z roweru. Ja bym to mimo wszystko sprawdziła… ale ja moge być przewrażliwiona.

jesteśmy teraz bardziej ukrwione wiec możliwe ze dlatego. Obserwuj.
Dziękuje ❤️

reklama
Do góry