reklama
Justysia348
Fanka BB :)
My poza usg będziemy robić test ze względu na poronienia. Tylko nie wiem jaki jeszcze o tym będziemy rozmawiać dokładniej z lekarzem.
KAROLA2525
Gratulacje!!!My po wizycie. Wg OM 7+0, wg USG 6+1 , czyli wszystko w normie, bo na tym etapie ciąży liczymy termin wg OM, a nie od owulacji, która nie wiem kiedy była . Serduszko widzieliśmy i przez 3s słyszeliśmy . Następna wizyta za 2,5 tyg . Decydujecie się na NIPT TEST? U nas wychodzi 150€ wiec żadna to katastrofa dla mnie, a przy okazji badają tez chromosony x i y, wiec dowiemy się kto mieszka w brzuszku. Jutro dzwonie i umawiam się na termin
Cena super u nas w Pl o wiele drożej
Klaudia126
Tak, częstsze oddawanie moczu jest objawem ciąży. Ja dziś też wstałam 3 razy w nocy, ale wiem, że to jeszcze nic w poprzedniej ciąży potrafiłam mieć takie dni, że latałam do łazienki co pół godziny, albo godzina-dwie przerwy, a później w ciągu 30 minut 5 razy.. to już prawie nie opłacało się z łazienki wychodzić, a był to dopiero 6tcJa dzisiaj w nocy wstawałam 3 razy siku… nic nie boli mnie przy oddawaniu moczu. Czytałam ze to objaw. jestem niewyspana. Dobrze ze jutro mam zdalne zajęcia
Dodulina20
Jak się czujecie z rana? Ja ze względu na to krwawienie z wczoraj odpuściłam dziś rower i do pracy jadę autobusem. Od tamtego epizodu wczoraj rano jak na razie jest wszystko dobrze, żadnego bólu, plamień. Ale też jakby zniknęły młodości które męczyły mnie od niedzieli do środy... I oczywiście zniknął nieprzyjemny objaw, a ja się martwię...
Klaudia126
mimo wszystko idź do lekarza z tego co pamiętam to jesteś już umówiona?Jak się czujecie z rana? Ja ze względu na to krwawienie z wczoraj odpuściłam dziś rower i do pracy jadę autobusem. Od tamtego epizodu wczoraj rano jak na razie jest wszystko dobrze, żadnego bólu, plamień. Ale też jakby zniknęły młodości które męczyły mnie od niedzieli do środy... I oczywiście zniknął nieprzyjemny objaw, a ja się martwię...
ola070197
ja parcie na pęcherz, senność, lekkie mdłości i odbija mi się. Humor ok. Piątek to może dlatego + to ze dopiero ide do pracy w środę w środę tez wyczekana wizyta. Bólów podbrzusza coraz mniej.
Dobrze ze zrezygnowałaś z roweru. Ja bym to mimo wszystko sprawdziła… ale ja moge być przewrażliwiona.
Dobrze ze zrezygnowałaś z roweru. Ja bym to mimo wszystko sprawdziła… ale ja moge być przewrażliwiona.
Jak się czujecie z rana? Ja ze względu na to krwawienie z wczoraj odpuściłam dziś rower i do pracy jadę autobusem. Od tamtego epizodu wczoraj rano jak na razie jest wszystko dobrze, żadnego bólu, plamień. Ale też jakby zniknęły młodości które męczyły mnie od niedzieli do środy... I oczywiście zniknął nieprzyjemny objaw, a ja się martwię...
jesteśmy teraz bardziej ukrwione wiec możliwe ze dlatego. Obserwuj.Ja od początku ciąży latam ciagle do toalety a w nocy 3 razy to norma !
Dziewczyny wczoraj odbyłam stosunek z partnerem a dziś na papierze jakby śluz zabarwiony na czerwono , co myślicie ??
Dziękujeja parcie na pęcherz, senność, lekkie mdłości i odbija mi się. Humor ok. Piątek to może dlatego + to ze dopiero ide do pracy w środę w środę tez wyczekana wizyta. Bólów podbrzusza coraz mniej.
jesteśmy teraz bardziej ukrwione wiec możliwe ze dlatego. Obserwuj.
reklama
Zakolorowana
Ja już się umówiłam na usg genetyczne i pappa na 23 listopada
Podziel się: