reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

Dziewczyny wiecie może czy mogę łykać magnez (dokładnie magne b6), biorąc już pregne start w której też jest witamina b6? Mam zagwozdkę a potrzebuję chyba uzupełnić magnez w organizmie bo jestem totalnie rozchwiana nerwowo…

reklama
Dziewczyny wiecie może czy mogę łykać magnez (dokładnie magne b6), biorąc już pregne start w której też jest witamina b6? Mam zagwozdkę a potrzebuję chyba uzupełnić magnez w organizmie bo jestem totalnie rozchwiana nerwowo…
Nie mam pojęcia ale przeczytalam gdzieś ze w ciąży nie mozna na dzień przekroczyć 360mg a nie wiem ile jest w pregnie. Nie są to informacje sprawdzone więc nie chce doradzać, poprostu takie cos obiło mi sie o uszy :)

kurcze gdzie mieszkasz że tak tanio wychodzi to badanie? W Polsce ceny 2 tys zł i w górę :/ fajnie by było mieć czystą głowę, ale ta kwota jest dość zaporowa :(
W Niemczech. Od tego roku cena zmalała… u mnie dodatkowe USG kosztuje 65€ (bo ubezpieczalnia pokrywa tylko 3 USG), wiec te 150€ to naprawdę śmieszne pieniądze… po pobraniu krwi robią jeszcze USG i to robi mojego ginekologa żona, dlatego muszę się umowic.

reklama
też mam na imię Klaudia - haha może przejdziemy bezobjawowo 😁
moja znajoma jest w ciąży już 35 tydzień i tez nie miala objawów a dzidzius zdrowy, bo ja tez już panikowałam 🤣
Powtórka bety na pewno wszystko wyjaśni. Trzymam kciuki żeby ładnie urosła
ja pierwsza bete miałam coś nieco 20 i tez blada kreska na teście, potem już ponad 100. Trzymam kciuki.

Do góry