Jak słaba kreska to moze być mała beta jeszcze. Nic się nie martw, zrób powtórkę pojutrzetest robiłam w sobotę tydzien temu. Wyszła słaba kreska. Betę zrobiłam dziś. Zrobię w sobotę powtórkę z bety i zobaczymy. Ewidentnie coś tu nie gra.
reklama
KAROLA2525
Fanka BB :)
Musimy uzbroić się w cierpliwość
Ja objawów narazie nie mam, brzuch mnie czasem zaboli, mi koleżanka mówiła która jest w 7 miesiącu że najlepiej myśleć pozytywnie i się nie zamartwiać chciaz wiadome to trudne ale wtedy jest jeszcze gorzej z naszym samopoczuciem.
Ja objawów narazie nie mam, brzuch mnie czasem zaboli, mi koleżanka mówiła która jest w 7 miesiącu że najlepiej myśleć pozytywnie i się nie zamartwiać chciaz wiadome to trudne ale wtedy jest jeszcze gorzej z naszym samopoczuciem.
KAROLA2525
UffffŁadnie rośnie
KAROLA2525
Lekarz powiedział że nie zna przyczyny??? A progesteron???Ja już po wizycie. Jest pęcherzyk żółtkowy. Dzisiaj 5+5. Powodów plamienia nie widac ale jednak plamie.
Nastepna wizyta 28, liczę na serduszko
Nie było widać na USG przyczyny. Prawdopodobnie krwawienie z torfoblastu ale krwiaka nie widać. Biorę od poniedziałku progesteronLekarz powiedział że nie zna przyczyny??? A progesteron???
KAROLA2525
Zobaczysz jak bd po progesteronie, oby plamienia szybko minęłyNie było widać na USG przyczyny. Prawdopodobnie krwawienie z torfoblastu ale krwiaka nie widać. Biorę od poniedziałku progesteron
Mb_
My po wizycie. Wg OM 7+0, wg USG 6+1 , czyli wszystko w normie, bo na tym etapie ciąży liczymy termin wg OM, a nie od owulacji, która nie wiem kiedy była . Serduszko widzieliśmy i przez 3s słyszeliśmy . Następna wizyta za 2,5 tyg . Decydujecie się na NIPT TEST? U nas wychodzi 150€ wiec żadna to katastrofa dla mnie, a przy okazji badają tez chromosony x i y, wiec dowiemy się kto mieszka w brzuszku. Jutro dzwonie i umawiam się na termin
Lubiekluskikladzione
Gratulacje, super, że wszystko w porządku Ja będę robić sanco, w sumie nie wpadłam na to, że trzeba się jakoś wcześniej umawiać na terminMy po wizycie. Wg OM 7+0, wg USG 6+1 , czyli wszystko w normie, bo na tym etapie ciąży liczymy termin wg OM, a nie od owulacji, która nie wiem kiedy była . Serduszko widzieliśmy i przez 3s słyszeliśmy . Następna wizyta za 2,5 tyg . Decydujecie się na NIPT TEST? U nas wychodzi 150€ wiec żadna to katastrofa dla mnie, a przy okazji badają tez chromosony x i y, wiec dowiemy się kto mieszka w brzuszku. Jutro dzwonie i umawiam się na termin
reklama
Dodulina20
My po wizycie. Wg OM 7+0, wg USG 6+1 , czyli wszystko w normie, bo na tym etapie ciąży liczymy termin wg OM, a nie od owulacji, która nie wiem kiedy była . Serduszko widzieliśmy i przez 3s słyszeliśmy . Następna wizyta za 2,5 tyg . Decydujecie się na NIPT TEST? U nas wychodzi 150€ wiec żadna to katastrofa dla mnie, a przy okazji badają tez chromosony x i y, wiec dowiemy się kto mieszka w brzuszku. Jutro dzwonie i umawiam się na termin
kurcze gdzie mieszkasz że tak tanio wychodzi to badanie? W Polsce ceny 2 tys zł i w górę :/ fajnie by było mieć czystą głowę, ale ta kwota jest dość zaporowa
Podziel się: