Zakolorowana
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
byłam dziś u lekarza, mam skierowanie na badania, w poniedziałek idę je zrobićJak tam dziewczyny dzień mija?
Czekam do 15 żeby wyjść z pracy, czuje sir jak zawsze dobrzeJak tam dziewczyny dzień mija?
zdecydowanie za mało litr czystej wody, ze 3-4 herbaty (pokrzywa, zielona, owocowa) i 2 kawy zbożowe na mleku i kilka łyków coli raz na jakiś czasDziewczyny a ile pijecie w ciąży? Wody, soków, ogólnie?
Ja nigdy duzo nie pilam i teraz sie zmuszam do picia...Dziewczyny a ile pijecie w ciąży? Wody, soków, ogólnie?
Mnie naciąga przy robieniu córce kaszy manny na mleku. Nie moge znieść tego zapachu. W sumie przy wielu rzeczach mnia naciąga, ale przy tym wyjątkowo. Teraz dobrze, bo jest w przedszkoluJak sobie dajesz radę z dzieckiem? U mnie najgorzej to zrobić coś do jedzenia mu lecą same słoiki teraz...
Wody zdecydowanie za mało, a dużo za dużo coli, po której czuje się lepiejDziewczyny a ile pijecie w ciąży? Wody, soków, ogólnie?
Mnie naciąga przy robieniu córce kaszy manny na mleku. Nie moge znieść tego zapachu. W sumie przy wielu rzeczach mnia naciąga, ale przy tym wyjątkowo. Teraz dobrze, bo jest w przedszkolu