Tu nie mowa o mnie tylko o państwie.Mówiłam,że nie ma sensu wchodzić na takie tematy.Ale ktoś już tu powiedział,że forum jest publiczne więc każdy ma prawo się wypowiedzieć.To nie moja wina,że ktoś jest uczciwy i mu się coś nie należy A ktoś nieuczciwy ale mu się należy.Prawda jest taka ,że w Polsce każdy kombinuje jak przeżyć. nie powinno się winić za to jednej osoby tylko jak już to mieć pretensje do kogoś kto jest wyżej. A nie do mnie.Moja wypowiedź nie miała na celu atakować A wręcz przeciwnie stanęła w obronie osób uczciwych.Powiedziałam tylko że to nie fer na co waszs pieniądze idą.Wyrzywanie się i wyładowywanie swoich frustracji nic tu nie da kochana.A to czy ja piłam czy paliłam w ciąży to jest już inna sprawa,która została i tak trochę naciągnięta i przekłamana,raczej jakbym piła i paliła to nie ma szans żebym miała dobre wyniki badań i żeby przede wszystkim dziecko było zdrowe A jednak jest wszystko w porządku więc nie jestem patologiczną pijaczką i palaczką i nie dam o sobie tak mówić tym bardziej osobie która przepraszam za wyrażenie Ale " ***** wie" o mnie i o tym co ja robię A czego nie.Takie forum jest po to właśnie,żeby mówić o takich rzeczach i sobie na miare możliwości pomagać.A jak ktos ma ochotę obrażać drugiego człowieka to niech się lepiej ugryzie w język.I na miłość boską może to i jest Internet ,Ale szacunek należy się każdemu.Nie wiemy kto jest po drugiej stronie A się wyrażamy na temat niektórych ludzi tak jakbyśmy co najmniej znali się prywatnie.I jeżeli dla Ciebie/Pani jest ważna opinia obcych ludzi w Internecie no to bardzo współczuję.Fajnie by było jednak,żeby w takim miejscu jak to była miła atmosfera mimo wszystko A nie tryskanie jadem na kogos bo życie jest niesprawiedliwe.Mam nadzieję że nikogo tym nie wyraziłam A jak uraziłamto przepraszam.