Hankaa
Fanka BB :)
To fajneKolor byłby ciemniejszy. A ta?
Jeszcze myślimy o kinderkraft neste air Ale te są trochę tańsze.Jednak nie wiem czy tak samo dobre dlatego pytam co sądzicie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To fajneKolor byłby ciemniejszy. A ta?
Jeszcze myślimy o kinderkraft neste air Ale te są trochę tańsze.Jednak nie wiem czy tak samo dobre dlatego pytam co sądzicie![]()
My już jesteśmy po szkole rodzenia, czekamy na ostatnie bloki dodatkowe - będziemy mieć w piątek i wtorek i jeszcze jeden blok w marcu... Spotkania po 3-4h było ich 6 i jeszcze 3 dodatkowo.
Wolałam mieć to ogarnięte wcześniej niż później.
Dla mnie 30tc byłby zdecydowanie za późno
Trzeba leżeć i się nie przemęczać.mi czasami wieczorami ciężko się podnieść po telefonDziewczyny czy Was też tak okropnie bolą plecy? Ja po nocach nie spie, ułożyć się nie mogę a na prawej stronie to już wg boli.. Nie wiem co robić bo już z siedzeniem i schylaniem mam problem..![]()
Właśnie się miałam zapytać o to samo. Mnie dzisiaj bardzo bolą plecy. Wydaje mi się że za dużo od siebie wymagam bo przecież samo się nic nie zrobi. Trochę sprzątania, obiad , spacer z dzieckiem i dzisiaj klapa. Kurcze do końca jeszcze tyle czasu a mi też już ciężko a w domu generalny remont. Podobno plecy z każdą ciąża bardziej bolą więc nie chce myśleć co może być za miesiąc u mnie...Dziewczyny czy Was też tak okropnie bolą plecy? Ja po nocach nie spie, ułożyć się nie mogę a na prawej stronie to już wg boli.. Nie wiem co robić bo już z siedzeniem i schylaniem mam problem..![]()
W niektórych pozycjach też mnie bolą plecy.Dziewczyny czy Was też tak okropnie bolą plecy? Ja po nocach nie spie, ułożyć się nie mogę a na prawej stronie to już wg boli.. Nie wiem co robić bo już z siedzeniem i schylaniem mam problem..![]()
Też mam takie zachciankiMnie też bolą plecy od początku ciąży w zasadzie...
A się zastanawiam czy tylko ja w tej ciąży mam takie konkretne zachcianki jak "mam ochotę na coś"... Nie mając nic konkretnego na myśli i nie mogąc znaleźć na co mam ochotę![]()
Też mnie to męczyMnie też bolą plecy od początku ciąży w zasadzie...
A się zastanawiam czy tylko ja w tej ciąży mam takie konkretne zachcianki jak "mam ochotę na coś"... Nie mając nic konkretnego na myśli i nie mogąc znaleźć na co mam ochotę![]()