Właśnie mam.A chociaż peeling z kawy?Najlepiej zapytać lekarza ale banke chińska bym odpuściła. Polecam masaz suchą szczotką o ile nie masz problemów z żyłami i pajaczkami
Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie mam.A chociaż peeling z kawy?Najlepiej zapytać lekarza ale banke chińska bym odpuściła. Polecam masaz suchą szczotką o ile nie masz problemów z żyłami i pajaczkami
My tak samo po połówkowym od lutego ruszamy na zakupy.❤Ja właśnie anex cybex i junama i podobnie jak Ty chciałabym na żywo zobaczyć i zdecydować. A zaczynacie powoli wyprawkę szykować ? Ja już się nie mogę doczekać kiedy mi potwierdzą płeć i chyba zacznę już powoli
Super, kolejna dziewczynka możecie wybierać imięJa jestem dzisiaj po połówkowym. Lekarz potwierdził już na 100% dziewczynka co najważniejsze zdrowa wszystkie narządy, rysy twarzy- tak jak powinno być. niecałe 300g i 17.20 cm. Jestem przeszczęśliwa
My już kupiliśmyLaski a rozglądałyście się już za wózeczkami ?
No dużo dziewczynek tutaj na forum z tego co widzę. A imię już wybrane- NadiaSuper, kolejna dziewczynka możecie wybierać imię
Myślę, że spokojnie raz w tygodniu można peeling zrobić. Ja za szczotkowania byłam bardzo zadowolona ale musiałam przerwać bo nasilił mi pajaczki na nogach. Efekty są widoczne o ile szczotkowanie jest regularne, wystarczy max 10 min dziennieWłaśnie mam.A chociaż peeling z kawy?
My chcemy dać malutkiej na imię Sandra,ale mało komu się podoba i nie wiem co zrobić.Super, kolejna dziewczynka możecie wybierać imię
Nie patrzcie się na wszystkich dookoła, bo to Wam się na imię podobać a nie wszystkim. Imię bardzo ładne, a na pewno mało nadawane.My chcemy dać malutkiej na imię Sandra,ale mało komu się podoba i nie wiem co zrobić.
Wam się podoba? WystarczyMy chcemy dać malutkiej na imię Sandra,ale mało komu się podoba i nie wiem co zrobić.