MartaLucky
Fanka BB :)
Wydaje mi się że to zależy od człowieka, ja w pierwszej i obecnej ciąży używam Ziaja balCo polecacie dziewczyny przeciw rozstępom? Na początku od razu mi całe piersi popękały i boję się, że to samo będzie z brzuchem.Na razie po prostu nawilżam balsamem, tłustymi kremami i maścią witaminową bo bardzo pomogła mi na suchą skórę na twarzy.Brzuch póki co jest czysty.Ale chciałabym kupić sobie coś konkretnego przeciw rozstępom.Zastanawiam się nad kremem firmy Mustella.Miałyście go może?
Wydaje mi się że to wszystko zależy od genów. Ja stosuję Ziaja na rozstępy i w pierwszej ciąży nie miałam ani jednej kreski. Koleżanka stosowała mustlle i cały brzuszek w paskiCo polecacie dziewczyny przeciw rozstępom? Na początku od razu mi całe piersi popękały i boję się, że to samo będzie z brzuchem.Na razie po prostu nawilżam balsamem, tłustymi kremami i maścią witaminową bo bardzo pomogła mi na suchą skórę na twarzy.Brzuch póki co jest czysty.Ale chciałabym kupić sobie coś konkretnego przeciw rozstępom.Zastanawiam się nad kremem firmy Mustella.Miałyście go może?