reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Zdecydowanie zrobiłam krok do przodu!
Kocham moją pracę. W życiu nie spodziewałam się ze w nowej pracy się na mnie nie wściekną za ciaze. A jeszcze dzisiaj jak poszłam to sie z troski spytały o samopoczucie, kiedy planuje urlop i czy chce iść na l4 czy jak. A jak wspomniałam ze nie, ze dziekuje. To sie ucieszyły bardzo ze jestem. I jeszcze dostalam płatne wolne 24 i 31 😆 No cud, miód malina! 😃

reklama
A ja pytałam dziś, czy moznaby dostać zdjęcie dzisiaj ( chodzę na NFZ), ale pani doktor mówi, że nie dają :( szybciutko mi tylko malucha pokazała, z tego, co widziałam na ekranie miało 7,38 cm . Mam tylko z prenatalnego 6 zdjęć, w tym jedno maluszka, reszta to mózg, serce, pępowina .Nie wolno było nagrywać, a i oni nie nagrywają . Dostałam dziś skierowanie na drugie prenatalne .

Patrząc na te zdj płci to wychodzi na moje oko, że u mnie jednak chłopiec. Lekarz powiedział, że wyrostek pod kątem 45st...ale bardziej obstawia dziewczynke
IMG_20211208_155203.jpeg

To co zaznaczyłam to jest ten wyrostek?

Załączniki

• Screenshot_20211209_142550_com.google.android.apps.docs_edit_762015831955078.jpg
    Screenshot_20211209_142550_com.google.android.apps.docs_edit_762015831955078.jpg
    212,9 KB · Wyświetleń: 85
  • Screenshot_20211209_142512_com.google.android.apps.docs_edit_762052234633718.jpg
    Screenshot_20211209_142512_com.google.android.apps.docs_edit_762052234633718.jpg
    275,1 KB · Wyświetleń: 98
  • Screenshot_20211209_142411_com.google.android.apps.docs_edit_762083091339963.jpg
    Screenshot_20211209_142411_com.google.android.apps.docs_edit_762083091339963.jpg
    313,9 KB · Wyświetleń: 102
O, jestem bardzo ciekawa co powie endo. To po prostu lekarz endokrynolog czy trafiłaś do ginekologa-endokrynologa? Masz jakieś dodatkowe objawy? Mnie wczoraj gin pytał, czy mam kołatania serca albo problemy ze snem. Czasem czuję, ze serce mocniej mi zabije i czasem budzę się w nocy nie mogąc później zasnąć, ale nie wiem, czy to nie ze stresu po prostu… ciężko stwierdzić…
Lekarz endokrynolog :)
Dziewczyny.. Ja padam.. Mąż naświetlil oczy.. Cała noc nie spałam.. Rano wyzbieralismy się do tego Krakowa.. Trasa 2,5h była okropna.. Wymiotowałam na środku autostrady przez okno bo nie było gdzie się zatrzymać 😅 do tego o mało bym nie Popuścila w majtki..poszlam na CPN umyć zęby .. A mój wiecie co zrobił? Kupił se śmierdzącego hot doga.. Nie muszę mówić że znowu zwymiotowałam...Niech ten dzień się kończy.. Czekam pod klinika.. Musi żołądek dojść do siebie... O 12tej wizyta.. Oby było mi wynagrodzene dzisiejsze trudny bo padne
Jetkaa, a jeżeli mogę zapytać to do jakiej kliniki jeździsz do Krakowa i jak sie nazywała lekarka od USG?

reklama
Do góry