Genadia
Fanka BB :)
Zgadzam się, spacerówki z wózków 2w1 są ciężkie, zajmują dużo miejsca w aucie, więc zazwyczaj gdy dziecko przestaje używać gondoli kupuje się lżejszą spacerówkę. My mamy Joie Litetrax i jest super.@Jetkaa Chyba nie masz się czym przejmować w 1 trymestrze ciąży. Waga zależy również od tego, jak była sytuacja początkowa. Niedowaga, waga prawidłowa czy nadwaga. Maluszek napewno rośnie prawidłowo i utrata 1.5kg nie stanowi dla niego zagrożenia
Ja gdybym znalazła fajny wózek 1 in 1 to kupiłaby właśnie taki.
Dla córki mieliśmy 2 in 1 i powiem Wam,że wówczas jako nie doswiadczona mam nie zwróciłam uwagi na części spacerową wózka.
Prawda jest taka, że po 4 -5 miesiącach zmienicie gondolę na spacerówkę.
Ważne, aby spacerówka dla takiego malucha nie była z siedzeniem "kubełkowym" tylko takim co się rozkłada na płasko do spania. Teraz dla naszej małej mamy wózek spacerowy Joie Mytrax, pewnie posłuży nam jeszcze przy 2 dziecku.
Natomiast nosidełko-do auta też powinno być rozkładane jak najbardziej na płasko, zwłaszcza gdy planujecie z dzieckiem dłuższe podróże.
Natomiast nie spotkałam się raczej z rozkładanym na płasko nosidełkiem? Możesz podać jakieś modele?