reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Mnie lekarz mówił, że progesteron odstawia się w 13 tygodniu powoli zmniejszając dawkę. W przyszłym tygodniu mam wizytę więc pewnie będę już odstawiać.

Ja już po wizycie, lekarz nie miał uwag do usg prenatalnego i pappy :). Byl szybki podgląd małego, który akurat był na monitorze odwrócony🙈, słuchałam też serduszka💙. Lekarz kazal zapisać sie na połówkowe w 20 tc w to samo miejsce gdzie robiłam prenatalne. Myślałam, że mam jakieś początki zapalenia pęcherza ale okazało się, że mam zaburzoną florę bakteryjną i lekarz przepisał probiotyki. Kolejna wizyta 20.12. @PsychoPatka91 prośba o wpisanie:)

Jest mała obsuwa czasowa.. czekam.. zjadłam w maku czizburgera.. przez przypadek i na szybko.. bo mieliśmy zjeść w subway, ale wsadzili mi do kanapki awokado (bardzo lubiłam przed ciaza, ale teraz nie bardzo) I jak je zobaczyłam.. no cóż.. w domu ktoś zje na pewno :)

reklama
A czym się różni USG genetyczne dopochwowe a przez brzuch? Ja też mam niedługo prenatalne i się zastanawiam 😅

Do góry