Mi, przy synku robili tak, i, tak, dopochwowo koniecznie chocby przez to, ze mierzył długość szyjki macicy.A czym się różni USG genetyczne dopochwowe a przez brzuch? Ja też mam niedługo prenatalne i się zastanawiam
reklama
Passtelova
Fanka BB :)
Ja w 12 TC. Wcześniej nie sprawdzałam. Szukaj bardzo nisko, nad kością łonową.W którym tyg udało wam się wychwycić serduszko detektorem?
Eevee
ok super dzięki . Jesteś w podobnym czasie co ja wiec tutaj wezmę przykład. Do wizyty przeżyje a jednak na prenatalny jest ze od 13 tygodnia mogę wiec akurat terminowoJa też biorę dupka I narazie mam brać , a wizytę mam dopiero 14.12 , dziś zaczelam 11+ . Jeśli chodzi o tabletki to ja biorę femibion i dokończę 1 - mam ich jakoś 10 tabletek i zacznę 2 ale już dodałam dodatkowo dha .
joszka
U mnie przez powłoki brzuszne słabo bylo widać dziecko, ale to podobno przez to ze mam macice o strukturze adenomyozy (chyba chodzi o to ze jest miesniakowata). Wiec miałam najpierw przez brzuch , pozniej dopochwowo, a pozniej znowu przez brzuch i dopiero wtedy udalo mu sie zebrac wszystkie parametry. Lekarz pukał mi ręką w ten brzuch zeby maluch sie odwrocil [emoji28] normalnie przemoc [emoji28]A czym się różni USG genetyczne dopochwowe a przez brzuch? Ja też mam niedługo prenatalne i się zastanawiam [emoji28]
Jetkaa
Ja mam tylo zgięcie macicy, i wiem ze to też wpływa na gorszy obraz USG.. I temu się zastanawiam czy uda się im zmierzyć wszystko dobrze.. Ale może faktycznie zrobi tak i tak usgU mnie przez powłoki brzuszne słabo bylo widać dziecko, ale to podobno przez to ze mam macice o strukturze adenomyozy (chyba chodzi o to ze jest miesniakowata). Wiec miałam najpierw przez brzuch , pozniej dopochwowo, a pozniej znowu przez brzuch i dopiero wtedy udalo mu sie zebrac wszystkie parametry. Lekarz pukał mi ręką w ten brzuch zeby maluch sie odwrocil [emoji28] normalnie przemoc [emoji28]
DomiNikaKukakaan
Ja w 8tc miałam usg przez brzuch, wszystko było dobrze widać sama byłam w szoku , ze się dało. Ciekawe, jak będę mieć prenatalne .
Hankaa
Pokaż fotę gratulacje że wszystko okDziewczyny my już po prenatalnych. Maluch ma 65mm jednak. Wszystko jest ok. Usg było przez brzuch [emoji3]
reklama
jul252
Mam dzisiaj fatalny dzień, przyszłam się wygadać Od rana spina z narzeczonym. Nie chciało mi się umyć włosów, siebie, czuję się jak ostatni lump. Wczoraj kulka pod pachy mnie tak podrażniła, że dzisiaj dalej boli przy każdym ruchu :/ na dodatek tego wszystkiego popsuł mi się rosół, który miałam właśnie zjeść i na marne nagotowałam makaronu nosz cholera, dziś to mi się chce tylko siedzieć i płakać. Hormony ciążowe mnie mocno uderzyły.