Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, a jak Wasze brzuszki? Szczególnie mam w pierwszej ciąży? U mnie rano brzuch jest całkiem płaski, wieczorem robi się większy, ale wiadomo, jedzonko + wzdęcia
No właśnie mi się teraz ciągle pokazują reklamy na fb Sinsaya i ich ciażowych/niemowlęcych rzeczy, bardzo fajny asortyment. Myślę, że jak się zacznę robić większa, to na pewno się tam zaopatrzę!Moj brzuszek jest duży.. Właśnie przyszła mi paczka z Sinsay bo mają fajne ceny dla mam.. Zamówiłam leginsy takie dla ciężarnych i dwie sukienki i wyszło mi z przesyłka 100zl
Daj koniecznie znać jak z jakościąMoj brzuszek jest duży.. Właśnie przyszła mi paczka z Sinsay bo mają fajne ceny dla mam.. Zamówiłam leginsy takie dla ciężarnych i dwie sukienki i wyszło mi z przesyłka 100zl
Moje dotychczasowe doświadczenie z tym sklepem jest takie, że te ubrania nie są jakiejś super jakości, ale w sumie ceny są bardzo niskie. A od ciażowych ubrań chyba bym nie oczekiwała, że będą "na lata" - trzeba w nich po prostu przetrwać wygodnie ciążę, ona nie trwa wiecznieDaj koniecznie znać jak z jakością