Ja nawet nie slyszalam o takim badaniuDziewczyny biorące heparynę, czy robicie badanie anty xa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nawet nie slyszalam o takim badaniuDziewczyny biorące heparynę, czy robicie badanie anty xa?
To badanie które sprawdzą jak funkcjonuje heparyna w organizmie i na jego podstawie można skorygować ewentualnie dawkę. Ja mam zalecenie od hematologa, żeby je zrobić. Zdziwiłam się tylko, że dwa dni przed mam jeść chude potrawy, a w dzień pobrania unikać białka z mleka. Zastanawiam się czy recepcjonistka czegoś nie pomieszała.Ja nawet nie slyszalam o takim badaniu
Nie. Co to za badanie?Dziewczyny biorące heparynę, czy robicie badanie anty xa?
Ale cudowny człowiek już! [emoji7]
Tak, widzialamNapisałam powyżej
Na ciężkość na żołądku polecam Kreon i Mięta z rumiankiemGratuluję udanych wizyt! Mam nadziej, ze wszsytkie dostalyscie tylko dobre wiesci[emoji846]
Jak samopoczucie u Was? Ja koncze 11 tydzien i nic sie nie poprawia, tak mi ciezko na zoladku ciągle, na nic sil nie mam. Wyskoczylam po dluuugim czasie do rossmana i apteki dzisiaj i to jest max moich mozliwosci... Od 3 godzin leze na kanapie bez sil. Jak ja marze, zeby w koncu poczuc sie normalnie.
kawał człowieka gratulacjeMamy już 4,5cm 10tyg i 5 dni