reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
A ja dziś umrę chyba.. Mówiłam Wam kiedy że jestem góralka.. Mieszkam w Zakopanem. I kocham tradycje.. Idzie zima.. Więc nastał dzień tzw swino bicia.. Chłopy z wioski gdzie mieszkam zeszli się i robią nam zapasy na zimę z naszej świni.. Mnie co prawda przy tym nie ma.. Ale sam zapach w powietrzu przyprawia mnie o taki mdłości.. Robi mi się tak słabo..
Hankaa
O matko jak ja ci zazdroszczę, kocham góry a mdłości współczuję, ściskam mocnoA ja dziś umrę chyba.. Mówiłam Wam kiedy że jestem góralka.. Mieszkam w Zakopanem. I kocham tradycje.. Idzie zima.. Więc nastał dzień tzw swino bicia.. Chłopy z wioski gdzie mieszkam zeszli się i robią nam zapasy na zimę z naszej świni.. Mnie co prawda przy tym nie ma.. Ale sam zapach w powietrzu przyprawia mnie o taki mdłości.. Robi mi się tak słabo..
Hmmmm
Fajnie, ma wg USG mam 11+2, wg om 11+3o hej, ja mam identyczne terminy, z OM 1.06,z usg 2.06
dzis 11+3 czuje siie dobrze, brzuch czasem kluje i duzo wydzieliny bialejz pochwy,ale to od zawsze no i ostatnioi jestem bardziej zmeczona, taka "slaba", ale duzo pracuje - a po pracy odpoczywam
wczoraj zrobilam pappa betahcg (mam juz wyniki) a we wtorek usg 1 trymestru.
pozdrawiam wszystkich.
Ja nie robię pappy, we wtorek mam ponowne pobranie nifty.
Marta509
Ja dzisiaj mam 11+1 objawów żadnych nawet piersi mnie nie bolą. Czytam wasze posty to współczuje niektórym tych objawów i cieszę się, ze nie muszę przez to przechodzić ale z drugiej strony obawy bo jak to 11 tydzień a ja żadnych objawów Byle do wizyty teraz
Hmmmm
Hmmm chyba jednak się nie odważymy, ale przez chwilę korciło nas (mnie i córkę) przyprawić babcię o zawał...
Na święta mamy powiedzieć o ciąży i chce to zrobić córka... plan był taki, że zrobiłabym wcześniej test, córka rano wyszłaby z toalety pytając babci czy 2 kreski na teście to znaczy że jest ok?...
Ale to by prokurator groził - młoda ma 11lat (a wcześniej zawał babci)...
Na święta mamy powiedzieć o ciąży i chce to zrobić córka... plan był taki, że zrobiłabym wcześniej test, córka rano wyszłaby z toalety pytając babci czy 2 kreski na teście to znaczy że jest ok?...
Ale to by prokurator groził - młoda ma 11lat (a wcześniej zawał babci)...
To tak jak ja. Ja schudłam prawie 5 kg. Tylko że mam z czego. Nie mam mdłości prawie w ogóle ale i nie mam na nic apetytu.Ile schudłyście na początku ciąży? Mam dzisiaj 8+1 i w miesiąc bez 3 dni mam już - 3.5kg... A nie wymiotuję.. Jem ale małe ilości i często. Co prawda głównie owoce bo nic innego mi nie wchodzi..
ja robię w lidlomiksie. Pokazuje ile czego. Chciałam zrobić bigos, ale kupiłam wołowinę zamiast wieprzowiny i zapomniałam o grzybach, więc u mnie bystrość nie taka, co zwykleU mnie tez 10+2
Jeny, dziewczyny, w kompleksy mnie wpedzacie, wszystkie o dwudaniowych obiadach piszecie, a ja to czesto nie jestem w satnie jednego dania sklecić. Wczoraj jedlismy sklepowe pierogi, a dzis corka planuje nalesniki, wiec ja do kuchni nie wchodze.
Moja mama w każdej z 5 ciąż nie miała innych objawów niż rosnący brzuch, a ja ledwo żyję i też nie może uwierzyć, co mi jest także ciesz się :*Ja dzisiaj mam 11+1 objawów żadnych nawet piersi mnie nie bolą. Czytam wasze posty to współczuje niektórym tych objawów i cieszę się, ze nie muszę przez to przechodzić ale z drugiej strony obawy bo jak to 11 tydzień a ja żadnych objawów Byle do wizyty teraz
reklama