reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Mój najstarszy syn minwypomina, ze tata nie zgadzał się na psa , a to było jego marzenie. Psa mamy miesiąc po tym, jak się przeprowadził do UK. Tam kupił sobie krolika, żeby nie być samemu 😀

reklama
Ja adoptowalam psa 4 lata temu. Nie wiem jak to ogarniemy w bloku, ale pracujemy zdalnie, więc jakoś się dostosujemy. Nie wyobrażam sobie nie mieć czworonoga. Ale w momencie wczesnej ciąży jednak bym się nad tą decyzją porządnie zastanowiła.

Ja mam królika :) królik od kad jestem w ciąży ciągle mnie liże 😅 mam też pieska wielkości królika :) ja bym nie potrafiła nie mieć zwierzaka w domu :) a tak to nie ma nudy :) jak nie pies biega to za nim królik a za nimi syn :)
domaga się, czuje zazdrośnik że coś się święci 😂. Już sobie wyobrażam sprzątać ich bałagan z brzuchem pod nosem 😂

reklama
domaga się, czuje zazdrośnik że coś się święci 😂. Już sobie wyobrażam sprzątać ich bałagan z brzuchem pod nosem 😂
Właśnie czytałam że królik być może czuje ze jestem w ciąży, a on pokazuje mi ze należę do jego stada 😂 czyli ja, krolik i pies 😂 takie małe stado 😂 oj w tedy synek będzie miał ten obrazek sprzątania :p

Do góry