reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

O widzisz, a ja się wczoraj wyspałam w dzień, to w nocy był problem 😅 Ale też ciągle głodna jestem, bo ostatnio jedzenie nie sprawia mi przyjemności. To trzymam kciuki, żeby wyniki były w normie ❤️
dziękuję! Na czczo w pomiarze z glukometra miałam 89 mg/dl, więc dobrze. Zobaczymy, jak krew

reklama
Właśnie jestem w trakcie testu z glukozą. Wypiłam cytrynową- moim zdaniem olbrzymia różnica w porównaniu do glukozy bez cytryny (taką miałam w poprzedniej ciąży). Ta z cytryną dla mnie była smaczna 😁

Ja też właśnie czekam po glukozie, już prawie godzina minęła :D Mi panie powiedziały, żebym kupiła zwykłą, ale żebym przyniosła też połówkę cytryny. I faktycznie w smaku to nawet niezłe było, dałam radę wypić. Ale jak mnie później mdłości szarpnęły 🤢 Musiałam się położyć na kozetce 😅
Kurcze, niezła zagadka z tą glukozą. Ja też już nieraz czytałam że te smakowe zaburzają wynik, dodanie wycisnietego soku pewnie tym bardziej. I nie wyobrażam sobie teraz robić tego badania, pewnie od razu bym 🤮 a coś czuje ze za dwa tygodnie mnie to czeka 🙈

reklama
Dziewczyny na czym polega pappa? Nie będę czytać i szukać informacji bo są wśród Was mamy które już to przechodziły i może się podzielą? :*

Do góry