reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Uhh przyznam, że i dla mnie teraz temat jedzenia to wyczyn [emoji2368] być może choroba ma w tym swój współudział ale jak tylko robię się głodna to od razu mi nie dobrze i okropnie burczy mi w brzuchu. Jak jem to Kilka kęsów czegokolwiek i jestem full. A na myśl o jedzeniu mnie w ogóle odrzuca. Doszłam do etapu, że przeglądając insta i trafiając na zdjęcia jedzenia muszę je ominąć wzrokiem, bo mnie wykręca [emoji15] a najgorsze że jak jem to też mi nie dobrze i jakby robią mi się banki powietrza w brzuchu.. Muszę poczekać aż mi się kilka razy tak mega niekulturalnie odbije i dopiero mogę próbować jeść dalej [emoji849] któraś też tak ma?

Odkryłam ostatnio w biedrze Jogurt pitny fruvita z płatkami owsiabymi i ratuje mi tylek. A że od dziś mam 10 dni kwarantanny to kazałam mężowi kupić zapas 15 sztuk [emoji41]
uwielbiam ten jogurt ❤️
Mówisz że się sprawdza? 😁

reklama
Uhh przyznam, że i dla mnie teraz temat jedzenia to wyczyn [emoji2368] być może choroba ma w tym swój współudział ale jak tylko robię się głodna to od razu mi nie dobrze i okropnie burczy mi w brzuchu. Jak jem to Kilka kęsów czegokolwiek i jestem full. A na myśl o jedzeniu mnie w ogóle odrzuca. Doszłam do etapu, że przeglądając insta i trafiając na zdjęcia jedzenia muszę je ominąć wzrokiem, bo mnie wykręca [emoji15] a najgorsze że jak jem to też mi nie dobrze i jakby robią mi się banki powietrza w brzuchu.. Muszę poczekać aż mi się kilka razy tak mega niekulturalnie odbije i dopiero mogę próbować jeść dalej [emoji849] któraś też tak ma?

Odkryłam ostatnio w biedrze Jogurt pitny fruvita z płatkami owsiabymi i ratuje mi tylek. A że od dziś mam 10 dni kwarantanny to kazałam mężowi kupić zapas 15 sztuk [emoji41]
Ten jogurt z biedry ratował mi I trymestr poprzedniej ciąży! Byłam w stanie tylko to wypić + kanapki z almette 😂

Hej dziewczyny, podczytuje was od samego początku, jest to moja 4 ciąża, w tym 2 poronienia, byłam w środę na wizycie u lekarza i niby wszystko w porządku, dzidzia ma już prawie 2 cm serduszko ładnie bije, no ale nie daje mi spokoju wygląd pęcherzyka ciążowego, wasze są takie ładne okragle, a mój ma bardzo dziwny kształt. Niby lekarz powiedział żeby się nie przejmować, bo zależy jak ustawić głowice, ale jednak nie umiem się cieszyć 😔
Mój pęcherzyk też nie ma idealnego kształtu jest jakby w kształcie łezki. Gin powiedział że póki zarodek jest idealny z bijącym serduszkiem mam się tym nie martwić. No ale wiadomo jak jest. Jestem po 3 poronieniach więc moje myślenie jest trochę inne. Kolejną wizytę mam w przyszły czwartek. A Ty kiedy idziesz?
Cześć Dziewczyny, nie chce pisać na Staraczkach, mam nadzieje, ze Wy jesteście w stanie mi odpowiedzieć. 1 beta w środę 91,91 mIU/ml, a po 48 h wynosi 235 mIU/ml, czyli przyrost 158 %, a czytam wszędzie ze ma być od 66 do 100% w ciągu 48 h. A kalkulator pokazuje ok. Czy mogę prosić Was o opinie? Czy jest coś za duża? 🙈 dzięki za pomoc!
Moim zdaniem jest ok. Też miałam w każdej ciąży duże przyrosty. Powodzenia 🙂

Witam 🤰🏽🤰🏽

Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem 😊

@Magdalena09 - wizyta 30.10

Powodzenia na dzisiejszej wizycie! Za dobre wiadomości i piękne widoki! ✊🏼☀️

@Bosiek - wizyta 02.11 priv
@MamaLama - wizyta 02.11
@joszka - wizyta 02.11
@mfifi04 - wizyta 02.11 NFZ
@Paati - wizyta 02.11
@Mamafasolki - wizyta 03.11
@Iza-09 - wizyta 03.11
@Kejjt - wizyta 03.11
@Angelr - wizyta 04.11
@Florestyna - wizyta 04.11
@Eevee - wizyta 04.11
@Lilkafil - wizyta 04.11
@ksiezna23 - wizyta 04.11
@Hmmmm - wizyta 05.11
@Mayred91 - wizyta 08.11
@Anolik - wizyta 09.11
@Aniaaq - wizyta 10.11
@paxi_ab - wizyta 15.11
@PsychoPatka91 - wizyta 16.11
@zaskoczONA - wizyta 17.11 prenatalne
@Paulina_N - wizyta 18.11
@Hmmmm - wizyta 18.11 usg genetyczne
@Passtelova - wizyta 26.11

Za bety do nieba i za Kropki, aby zechciały z nami zostać ✊🏼✊🏼

reklama
Witam [emoji1765][emoji1765]

Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem [emoji4]

@Magdalena09 - wizyta 30.10

Powodzenia na dzisiejszej wizycie! Za dobre wiadomości i piękne widoki! [emoji1364][emoji3508]

@Bosiek - wizyta 02.11 priv
@MamaLama - wizyta 02.11
@joszka - wizyta 02.11
@mfifi04 - wizyta 02.11 NFZ
@Paati - wizyta 02.11
@Mamafasolki - wizyta 03.11
@Iza-09 - wizyta 03.11
@Kejjt - wizyta 03.11
@Angelr - wizyta 04.11
@Florestyna - wizyta 04.11
@Eevee - wizyta 04.11
@Lilkafil - wizyta 04.11
@ksiezna23 - wizyta 04.11
@Hmmmm - wizyta 05.11
@Mayred91 - wizyta 08.11
@Anolik - wizyta 09.11
@Aniaaq - wizyta 10.11
@paxi_ab - wizyta 15.11
@PsychoPatka91 - wizyta 16.11
@zaskoczONA - wizyta 17.11 prenatalne
@Paulina_N - wizyta 18.11
@Hmmmm - wizyta 18.11 usg genetyczne
@Passtelova - wizyta 26.11

Za bety do nieba i za Kropki, aby zechciały z nami zostać [emoji1364][emoji1364]
Wizytę mam dopiero na 17:40 więc jeszcze cały dzień ale już się nie mogę doczekać [emoji4] oczywiście stresik mały jest.

Do góry