reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Witam nowe mamuśki, super że nas coraz więcej, ja mam wstępnie termin na 23 czerwca więc już myślałam że zostanę sama na końcu [emoji846] a tu już prawie wszystkie dziewczyny po pierwszych wizytach [emoji16]

reklama
Też czytałam że zarodek pojawia się powyżej 10 tys ale to też nie zawsze, każda z nas jest inna
Mam znajomą co zarodek pojawił się dopiero ok 40 tys i wszystko ok aktualnie mała ma roczek [emoji3059]
w końcu ciąża to nie matematyka ;) @Jetkaa gościu pewnie zaraz się pojawi ;)

Hehehe dzięki dziewczyny że mnie ogarniacie dziś 😅 normalnie mam tak gorszy dzien że jestem cały dzień na nie 😅 jak dziecko normalnie 😅 pisałam z moim ginekologiem i też mówił że jest ok i że widzimy się za 2tyg 😅on łatwo ze mną nie będzie miał bidny hehe 😅

Nie przejmuj się mój lekarz te ma ze mną wesoło [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Hehehe dzięki dziewczyny że mnie ogarniacie dziś [emoji28] normalnie mam tak gorszy dzien że jestem cały dzień na nie [emoji28] jak dziecko normalnie [emoji28] pisałam z moim ginekologiem i też mówił że jest ok i że widzimy się za 2tyg [emoji28]on łatwo ze mną nie będzie miał bidny hehe [emoji28]

Cześć Dziewczyny 🙂
I ja się z Wami przywitam. 👋
Termin według OM wypada na 21 czerwiec. Pierwsza wizyta dopiero przede mną 28.10.
Mam za sobą 3 poronienia na przełomie 8-9 tygodnia. Bardzo się stresuje czy tym razem będzie wszystko dobrze. Obecna ciąża na wlewach z intralipidu, immunoglobulin, clexane, acard i duphaston.
I oby do czerwca 😉
Hejka ♥️ wszystko będzie dobrze trzeba być dobrej myśli i uzbroić się w gigantyczna cierpliwość 🙈
Odebrałam wynik hcg 19.10- 4235.10
22.10 - 9153.70 lekarz napisał że dobry przyrost😇 tylko dlaczego przy takim wyniku nie było widać zarodka.. Ehhh..
Kochana z tego co wiem to zarodek widać powyżej 10tys 😉 także spokojnie jesszy zobaczysz swoją wyczekana kropkę z serduszkiem ❤️❤️❤️❤️

kurcze, ja się na to nastawiam w listopadzie. Jedziemy do teściowej z nowiną i odwiedzinami na dwa tygodnie. I ja już słyszę to wciskanie we mnie jedzenia. Ona normalnie lata z talerzami, jakbyśmy się głodzili i nie umieli zrobić nawet kanapek, a co dopiero będzie teraz. I już słyszę, te wszystkie "muszę"...
Jakbym widziała moja teściowa . Każe nam słoiki zabierać do domu gdzie mi jej przetwory nie smakuja

moja mama się po prostu nie muszę doczekać, zresztą ona zawsze mi dawała dużo swobody. Więc nawet sama o nic nie pyta. Za to teściowa ma nad chyba za jakiś nieudaczników. A zarabiamy grubo powyżej średniej...
Niee. To raczej nie to. Za bardzo po prostu jest nadopiekuńcza. Moja tesciowa np. ma mojego meza jako jedynaka. Straciła ciąże przed nim i w ogóle jak sie starała o niego to ryczała jak widziała inne kobiety w ciąży. Do tego jak zaszła w ciążę to leciała do lekarza co tydzień mimo ze doktor zapewniał ze wszystko w porządku jest 😅

reklama
Do góry