reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Mi z om wychodzi na 17tego. Ale na bank z USG będzie późniejsza data 😅 żeby nie było tak że termin będę miała na ten sam dzień co moja siostra 😅

reklama
Cześć Dziewczyny 🙂
I ja się z Wami przywitam. 👋
Termin według OM wypada na 21 czerwiec. Pierwsza wizyta dopiero przede mną 28.10.
Mam za sobą 3 poronienia na przełomie 8-9 tygodnia. Bardzo się stresuje czy tym razem będzie wszystko dobrze. Obecna ciąża na wlewach z intralipidu, immunoglobulin, clexane, acard i duphaston.
I oby do czerwca 😉

Cześć dziewczyny witam się z Wami nieśmiało :) przebrnęłam przez 340 stron wątku :) bardzo Wam zazdroszczę bijących serduszek i dobrych wyników ! U mnie jeszcze trochę wcześnie, termin z OM na 27 czerwca, więc będę prawie ostatnia jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli. Lekarza mam dopiero za 2 tygodnie, a na razie beta ładnie rośnie więc jestem pełna nadziei :) Miłego weekendu dziewczyny !! :)
Witam, nowa mamuske. Ja mam termin na 19/20 czerwca

Cześć dziewczyny witam się z Wami nieśmiało :) przebrnęłam przez 340 stron wątku :) bardzo Wam zazdroszczę bijących serduszek i dobrych wyników ! U mnie jeszcze trochę wcześnie, termin z OM na 27 czerwca, więc będę prawie ostatnia jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli. Lekarza mam dopiero za 2 tygodnie, a na razie beta ładnie rośnie więc jestem pełna nadziei :) Miłego weekendu dziewczyny !! :)
Moge zapytać jaką masz teraz betę? ☺ i jaka data OM? Bo ja też mam raczej termin na końcówkę czerwca. Miałam szybko owulację więc dopiero jak pojawi się zarodek z serduszkiem to będzie pewnie prościej obliczyć wiek ciąży 🙈

reklama
Też czytałam że zarodek pojawia się powyżej 10 tys ale to też nie zawsze, każda z nas jest inna
Mam znajomą co zarodek pojawił się dopiero ok 40 tys i wszystko ok aktualnie mała ma roczek [emoji3059]
Odebrałam wynik hcg 19.10- 4235.10
22.10 - 9153.70 lekarz napisał że dobry przyrost[emoji56] tylko dlaczego przy takim wyniku nie było widać zarodka.. Ehhh..

Do góry