PsychoPatka91
Fanka BB :)
Nie przejmuj się, ja teżJa na chwile obecna jestem zielona w tych wszystkich badaniach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie przejmuj się, ja teżJa na chwile obecna jestem zielona w tych wszystkich badaniach
Wiec jak dziewczyny pisza o tych wszystkich badaniach, to zastanawiam sie o co chodziNie przejmuj się, ja też
Muszę zerknąć. Pamiętam, że 4 lata temu się nie zdecydowałam, bo jednak poziom błędu był spory....może się coś zmieniłoWiem, że indywidualna
My zrobimy jednak ten nifty pewnie, wynik szybciej i wg mnie bardziej pewny
mnie jak przestały boleć i zrobiły się miękkie, te na drugi dzień przywitałam się z mdłościamiMusimy być dobrej myśli, mnie wczoraj piersi bolały tak, że musiałam zdjąć biustonosz. Dzisiaj rano obudziłam się bez bólu, trochę bolą mnie sutki przy dotykaniu. Wczoraj pusty pęcherzyk na usg, a dzisiaj czuję się jak nowonarodzona... Za jakąś godzinę będę dzwonić do lekarza i pytać o betę. Powinna być koło 5000. Ciekawe . Brzuch mnie nie boli, mam mnóstwo śluzu. Uczucia mam mieszane. Zrobiłam termin do lekarza rodzinnego na 27go, żeby w razie czego jeszcze pociągnac 5 dni do urlopu. W czasie urlopu mam usg. Martwię się, ale co zrobić, pewnych rzeczy się nie przeskoczy, musimy wierzyć że będzie dobrze. To moja pierwsza ciąża i od 2 tygodni przechodzę horror. Ściskam cię mocno
tak i to bardzo. Ale nie jestem w stanie pić kawy, którą piłam wcześniej. Przerzuciłam się na herbatę i oczywiście wodaDziewczyny, czujecie jakieś wzmożone pragnienie? ja mogłabym obleciec na dwóch szklankach wody w ciągu dnia a dzisiaj nie umiem się niczym napić... Ciągle mnie suszy
moja siostra miała podobne pierwsze informacje, ale w kolejnym badaniu jakby było wyżej i bezpieczniej :-) urodziła zdrowego chłopca - teraz ten chłopiec ma już 16 lat ;-)Ufam temu lekarzowi, bardziej interesuje mnie kwestia tego zagnieżdżenia i braku takich przypadków. Podchodzę raczej pragmatycznie do całej sytuacji zanim się nie wyjaśni.
ah ot wszystko jasne dziękujęPrzez to ze biore duze dawki dopegyt w tym momecie 4x2 a profesot diabetologii, który mnie prowadził w 1 ciazy powiezial ze cukrzyca ciazowa w moim przypadku jest efektem dużych dawek dopegyt'u. Ja wcale mogłabym słodkiego nie jesc i nawet nie slodze herbaty cxy kawy xD
Trzymam mocno kciuki za piekna beteHej dziewczyny Wczoraj się nacierpialam jak cholerka... Pachwina okropnie bolała i ciągło na całą nogę. Niewyobrażalny ból
Dostałam wczoraj wynik bety 1006, oby tylko jutro jeszcze było koło 2000 i będę szczęśliwa
Co do kawy czy herbaty... Dla mnie wszystko jakieś takie kwaśne jest... Nawet herbaty w ostatnich dniach nie daje rady pić. Wszystko mi dziwnie smakuje
Trzymam kciuki.Hej dziewczyny[emoji2324] Wczoraj się nacierpialam jak cholerka... Pachwina okropnie bolała i ciągło na całą nogę. Niewyobrażalny ból[emoji85]
Dostałam wczoraj wynik bety 1006, oby tylko jutro jeszcze było koło 2000 i będę szczęśliwa[emoji28]
Co do kawy czy herbaty... Dla mnie wszystko jakieś takie kwaśne jest... Nawet herbaty w ostatnich dniach nie daje rady pić. Wszystko mi dziwnie smakuje[emoji57]