reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Musimy być dobrej myśli, mnie wczoraj piersi bolały tak, że musiałam zdjąć biustonosz. Dzisiaj rano obudziłam się bez bólu, trochę bolą mnie sutki przy dotykaniu. Wczoraj pusty pęcherzyk na usg, a dzisiaj czuję się jak nowonarodzona... Za jakąś godzinę będę dzwonić do lekarza i pytać o betę. Powinna być koło 5000. Ciekawe 😐😶. Brzuch mnie nie boli, mam mnóstwo śluzu. Uczucia mam mieszane. Zrobiłam termin do lekarza rodzinnego na 27go, żeby w razie czego jeszcze pociągnac 5 dni do urlopu. W czasie urlopu mam usg. Martwię się, ale co zrobić, pewnych rzeczy się nie przeskoczy, musimy wierzyć że będzie dobrze. To moja pierwsza ciąża i od 2 tygodni przechodzę horror. Ściskam cię mocno ❤️
mnie jak przestały boleć i zrobiły się miękkie, te na drugi dzień przywitałam się z mdłościami :p

Dziewczyny, czujecie jakieś wzmożone pragnienie? 🙄 ja mogłabym obleciec na dwóch szklankach wody w ciągu dnia a dzisiaj nie umiem się niczym napić... Ciągle mnie suszy 🙈
tak i to bardzo. Ale nie jestem w stanie pić kawy, którą piłam wcześniej. Przerzuciłam się na herbatę i oczywiście woda💦💦💦

Ufam temu lekarzowi, bardziej interesuje mnie kwestia tego zagnieżdżenia i braku takich przypadków. Podchodzę raczej pragmatycznie do całej sytuacji zanim się nie wyjaśni.
moja siostra miała podobne pierwsze informacje, ale w kolejnym badaniu jakby było wyżej i bezpieczniej :-) urodziła zdrowego chłopca - teraz ten chłopiec ma już 16 lat ;-)

Przez to ze biore duze dawki dopegyt w tym momecie 4x2 :) a profesot diabetologii, który mnie prowadził w 1 ciazy powiezial ze cukrzyca ciazowa w moim przypadku jest efektem dużych dawek dopegyt'u. Ja wcale mogłabym słodkiego nie jesc 😅 i nawet nie slodze herbaty cxy kawy xD
ah ot wszystko jasne :D dziękuję

Hej dziewczyny🙋🏼‍♀️ Wczoraj się nacierpialam jak cholerka... Pachwina okropnie bolała i ciągło na całą nogę. Niewyobrażalny ból🙈
Dostałam wczoraj wynik bety 1006, oby tylko jutro jeszcze było koło 2000 i będę szczęśliwa😅
Co do kawy czy herbaty... Dla mnie wszystko jakieś takie kwaśne jest... Nawet herbaty w ostatnich dniach nie daje rady pić. Wszystko mi dziwnie smakuje😏

Hej dziewczyny🙋🏼‍♀️ Wczoraj się nacierpialam jak cholerka... Pachwina okropnie bolała i ciągło na całą nogę. Niewyobrażalny ból🙈
Dostałam wczoraj wynik bety 1006, oby tylko jutro jeszcze było koło 2000 i będę szczęśliwa😅
Co do kawy czy herbaty... Dla mnie wszystko jakieś takie kwaśne jest... Nawet herbaty w ostatnich dniach nie daje rady pić. Wszystko mi dziwnie smakuje😏
Trzymam mocno kciuki za piekna bete 😁

reklama
Hej dziewczyny[emoji2324] Wczoraj się nacierpialam jak cholerka... Pachwina okropnie bolała i ciągło na całą nogę. Niewyobrażalny ból[emoji85]
Dostałam wczoraj wynik bety 1006, oby tylko jutro jeszcze było koło 2000 i będę szczęśliwa[emoji28]
Co do kawy czy herbaty... Dla mnie wszystko jakieś takie kwaśne jest... Nawet herbaty w ostatnich dniach nie daje rady pić. Wszystko mi dziwnie smakuje[emoji57]
Trzymam kciuki.

Do góry