reklama
Magdalena09
Fanka BB :)
Haha [emoji3526] oby nam tylko nie za często te fast foody wchodziły [emoji2960] ja się staram wrócić do diety z niskim IG bo ostatnio sobie trochę pofolgowalismy a przy IO nie chciałabym znowu zepsuć tego nad czym pracowałam kilka miesięcy, więc obiecałam sobie że koniec z podjadaniem śmieciowego jedzenia... Zobaczymy ile wytrzymam [emoji12]Hahha, ja też ogólnie najbardziej mam ochotę na fast foody i złe rzeczy, ale staram się ograniczać, choć mąż czeka, aż będę miała takie zachcianki, bo on uwielbia takie jedzenie. Ostatnio dałam się namówić na KFC Zrobiłaś mi ochotę na prażynki solone!
Współczuję Na biegunkę warto spróbować gorzką czekoladę, dziewczyny polecały płynną galaretkę Ja też się cieszyłam, że tak rewelacyjnie się czuję, a na drugi dzień ciężko było myśleć o czymkolwiek prócz mdłości.10min temu napisałam Wam ze na szczęście nie mam mdłości.. Cofam to co powiedzialam.. Tak mnie mdli że masakra.. A ja mam takie coś że jak mi nie dobrze to mi też dołącza się biegunka.. Oby przeszło bo dziś wizyta
Eevee
To jest straszne ja mam ochotę na wszystko. Bardzo lubię dobre jedzonko. Wczoraj wieczorem śniły mi się hamburgery takie prawdziwe nie z maca. Później marzył mi się ramen. Eh.... muszę się dzisiaj najeśćHahha, ja też ogólnie najbardziej mam ochotę na fast foody i złe rzeczy, ale staram się ograniczać, choć mąż czeka, aż będę miała takie zachcianki, bo on uwielbia takie jedzenie. Ostatnio dałam się namówić na KFC Zrobiłaś mi ochotę na prażynki solone!
Mamafasolki
Moja ginekolog polecała zjeść cokolwiek i dopiero wstaćChyba znalazłam sposób na zmniejszenie mdłości. Rano robię sobie pół kanapki, szybko zjadam i kładę się jeszcze na 10 minut. Zobaczymy jak sprawdzi się na dłuższą metę
Ja muszę jeść często, najlepiej cokolwiek z cynamonem. Pierniki dobrze mi wchodzą przed ciążą schudłam prawie 15 kg, bo po pandemii byłam kulka trochę się boję tycia, bo jednak ruszam się mniej i jem więcej, ale póki co waga stoi ( parę gr w dół, ale to wiecie Liczę kalorię, więc mam nadzieję, że będzie ok
MamaLama
Proszę dopisz mi nast wizytę na 02.11Witam [emoji1765][emoji1765]
Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem [emoji4]
@Paulina_N - wizyta 21.10
@Jetkaa - wizyta 21.10
Powodzenia Dziewczyny!! [emoji1364][emoji1364] Za piękne widoki! [emoji1364][emoji1364]
@angeliskax - wizyta 22.10 NFZ
@Mayred91 - wizyta 25.10
@angeliskax - wizyta 25.10 priv
@Joannaa24 - wizyta 25.10
@Eevee - wizyta 25.10
@Jetkaa - wizyta 25.10 NFZ
@chucherko - wizyta 25.10
@MiMi86 - wizyta 26.10
@MoniaMarz - wizyta 27.10
@MamaMonia - wizyta 28.10
@Marta509 - wizyta 28.10
@Magdalena09 - wizyta 30.10
@Bosiek - wizyta 02.11 priv
@Mamafasolki - wizyta 03.11
@paxi_ab - wizyta 15.11
Za bety do nieba i za Kropki, aby zechciały z nami zostać [emoji1364][emoji1364]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, badania i usg [emoji108][emoji123]
Ostatnia edycja:
Angelr
Zaangażowana w BB
Super gratuluję oby było więcej dobrych wieściHej dziewczyny ja już po wizycie Fasolka ma 7 tygodni i zalążek serduszka dotarło do mnie wszystko gdy zobaczyłam zdjecie USG jaki to jest szoook !
Następna wizyta 18.11
reklama
Hmmmm
GratulujęHej dziewczyny ja już po wizycie Fasolka ma 7 tygodni i zalążek serduszka dotarło do mnie wszystko gdy zobaczyłam zdjecie USG jaki to jest szoook !
Następna wizyta 18.11
Potwierdzam - bijące serduszko robi wrażenie