reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Ja zawsze dzwonię po kilku aptekach bo różnice są kolosalne... Też ostatnio kupowałam dupka i zadzwoniłam do 5 aptek i tylko w jednej cena była poniżej 30zl. Zapłaciłam 27, a w pozostałych od 37-40zl [emoji33] tragedia
Wszystkie apteki mam obok siebie i chyba nastepnym razem popytam gdzie tansze, bo naprawde bede musiala isc bank okrasc 😱

Dziewczyny,
które chodzą prywatnie do ginekologa. Ile płacicie za wizyte i usg? 300? 150? [emoji848]
Ja u siebie w rodzinnym mieście płaciłam 100-150. A jak patrze to tutaj wynosi 270zł i aż mnie przeraża szczerze mowiac [emoji85]
U mnie wychodzi 270zl z czego sama wizyta to 150 + 120 za USG. Ja dziś nie wytrzymałam i poleciałam sprawdzić betę, wyniki będą popołudniu, liczę na dobry przyrost [emoji4]

Dziewczyny,
które chodzą prywatnie do ginekologa. Ile płacicie za wizyte i usg? 300? 150? 🤔
Ja u siebie w rodzinnym mieście płaciłam 100-150. A jak patrze to tutaj wynosi 270zł i aż mnie przeraża szczerze mowiac 🙈
W Warszawie teraz płaciłam 420zl (wizyta, USG, cytologia)

reklama
Do góry