Angelr
Zaangażowana w BB
Pewnie, zapraszamyWitam wszystkich serdecznie, chciałabym dołączyć jeśli można?
Termin mam na 5 czerwca. W domu 14 miesięczny bobas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie, zapraszamyWitam wszystkich serdecznie, chciałabym dołączyć jeśli można?
Termin mam na 5 czerwca. W domu 14 miesięczny bobas
Ja łapie sobie faldke ok. 5 cm od pępka, wcześniej to miejsce sobie pryskam octeniseptem. Ze strzykawki wyciskam powietrze i później delikatnie wbijam igłe do samego końca w środek faldki pod kątem 90 stopni, wolno wyciskam lek i wolno wyjmuję igłę. Wazne zeby nie masowac po zastrzyku tego miejsca. Zastrzyki robimy na zmiane: raz z lewej, raz z prawej strony brzucha.Dziewczyny, czy któraś z Was robi sobie zastrzyki z heparyny? Macie jakieś wskazówki? Bo mnie to dzisiaj czeka [emoji85] Najbardziej przeraża mnie wbijanie igły - robicie to szybko, za jednym zamachem czy raczej powoli?
Zresztą możesz sobie poszukać zdjęć, jak nigdy nie widziałaś...O, to mnie trochę pocieszyłaś, dzięki!
Ja jestem już po jakiś 20robię to pomału, nie dałabym rady sobie tak walnąć. Jak już "załapie" to ładnie się wsuwa. Ja mam neoparin i podobno igły są bardziej tępeDziewczyny, czy któraś z Was robi sobie zastrzyki z heparyny? Macie jakieś wskazówki? Bo mnie to dzisiaj czeka Najbardziej przeraża mnie wbijanie igły - robicie to szybko, za jednym zamachem czy raczej powoli?
No nie wiem, ale mnie to bardzo boli po 20 zastrzykach wcale nie jest lepiej. Też łapie fałd 5 cm od pępka, psikam octenisept em.Musisz to wstrzykiwać wolno. I złapać fałd brzuszny. Nie jest wcale takie złe i bolesne jak sie wydaje. Robiłam mezowi to on powiedział ze jest to takie łaskotanie na poczatku.
Trzymam kciuki aby było wszystko ok...Dostałam właśnie wyniki drugiej bety i jestem bardzo zadowolona przyrost 144% i beta też delikatnie się podniosła
Teraz oby do wizyty i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Jakie wyniki? Który tydzień? ja dziś też robiłamDostałam właśnie wyniki drugiej bety i jestem bardzo zadowolona przyrost 144% i beta też delikatnie się podniosła
Teraz oby do wizyty i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
U mnie dzisiaj 4+5 pierwsza beta 97 a druga 341 [emoji847] a u Ciebie który tydzień? Daj znać jak będziesz miała wynikJakie wyniki? Który tydzień? [emoji16][emoji39] ja dziś też robiłam
Tez dziś idę na 20:30@ilonaz
Ide z Toba jutro ja na 11 a Ty? Juz sie boje...